"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יניב קטן נגד עומר אצילי: "הוא ירק למכבי חיפה ויענקל'ה שחר בפרצוף"
כוכב העבר של הירוקים העביר ביקורת חריפה בתכנית הרדיו שלו על הקשר שביצע פניית פרסה וחתם בבית"ר ירושלים: "הכרת הטוב לא מעניינת אותו. הוא עשה נזק אדיר לעצמו עם ההתנהלות שלו" • לברק בכר ייעץ: "במקומו אני מטריף את השחקנים לדרוס פה את כולם"
עומר אצילי. צילום: מאור אלקסלסי

יניב קטן נגד עומר אצילי: "הוא ירק למכבי חיפה ויענקל'ה שחר בפרצוף"

כוכב העבר של הירוקים העביר ביקורת חריפה בתכנית הרדיו שלו על הקשר שביצע פניית פרסה וחתם בבית"ר ירושלים: "הכרת הטוב לא מעניינת אותו. הוא עשה נזק אדיר לעצמו עם ההתנהלות שלו" • לברק בכר ייעץ: "במקומו אני מטריף את השחקנים לדרוס פה את כולם"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מכבי חיפה המומה מפניית הפרסה של עומר אצילי, שהודיע על הצטרפותו לבית"ר ירושלים יממה אחרי שהודיע שהוא חוזר לימים הירוקים. אחד הסמלים הגדולים של מכבי חיפה, יניב קטן, תקף היום את הקשר בתכנית הרדיו שלו "קטן ב-2" ברדיו חיפה.

"אני מכיר את יענקל'ה (שחר) הרבה שנים ומאוד אוהב ומעריך אותו. הוא נתן לאצילי דלת פתוחה ובית פתוח למכבי חיפה בתקופה הכי קשה שלו, ודברים כאלה אסור לשכוח. אצילי דיבר אתמול על הכרת הטוב, אבל כנראה שהכרת הטוב בכלל לא מעניינת אותו. מכבי חיפה והקהל שלה נתנו לאצילי בית פתוח, והיום הוא ירק לכולם בפרצוף. אני לא אוהב את ההתנהלות הזו ולא מתחבר אליה".

"אסור לשכוח לעולם את המקומות שהיו בשבילך ברגעים הקשים. זה מעבר לכסף ולכדורגל. זה מראה על אישיות. בתקופה ששחר החזיר את אצילי הוא ספג ביקורות מפה עד להודעה חדשה, והיום הוא ירק לו בפרצוף. זה נשמע בוטה, אבל זו עובדה".

יניב קטן. תקף את אצילי, צילום: מאור אלקסלסי

מכבי חיפה זה מועדון חזק, הגדול ביותר בישראל. זו זכות גדולה לשחק במכבי חיפה. אני ויתרתי על המון כדי לשחק במועדון הזה, ואם אצילי לא רוצה - אז לא קרה כלום. מכבי חיפה הייתה לפני עומר אצילי, ותהיה אחריו. היא תהיה אפילו טובה יותר, והוא לא עושה טובה לאף אחד. בשורה התחתונה אצילי עשה נזק אדיר לעצמו עם ההתנהלות שלו בימים האחרונים. זו התנהלות מכוערת, לא נכונה ולא טובה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"מכבי חיפה מצידה לרגע לא צריכה להתרגש. אצילי אמר שהוא בא, עכשיו לא בא - צריך להמשיך הלאה. יש קבוצה מספיק טובה ומספיק חזקה. במקום ברק בכר, אני מרים את השולחן בחדר ההלבשה באוויר ומטריף את השחקנים לדרוס פה את כולם. למכבי חיפה יש את היכולת לעשות את זה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...