"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קריאה מבישה בטורקיה להעניש את גבי קניקובסקי: "תומך בגלוי ברצח עם"

קשר מכבי תל אביב חגג את השער מול בשיקטאש עם הצבעה על דגל ישראל והצדעה, כמחווה לחבריו שנהרגו במלחמה • הטורקים בביקורת ארסית: "מצפים לעונש מאופ"א, את השחקן שלנו השעו"

,עודכן
0השמעה
גבי קניקובסקי. צילום: AP

גבי קניקובסקי איבד במהלך המלחמה את שניים מחבריו הקרובים שנפלו במילוי תפקידם ברצועת עזה. מאז, שחקנה של מכבי תל אביב מוקיר את זכרם גם במגרש, כאשר כל שער שלו מלווה בהצדעה ומבט אל השמיים. הערב (חמישי) הוא חגג באותו האופן גם מול בשיקטאש, והטורקים ממש לא קיבלו זאת בהבנה.

יש לציין כי עוד לפני ההצדעה, קניקובסקי התקרב אל המצלמה והצביע על דגל ישראל שעל החולצות. בתקשורת הטורקית החלו בקריאה מבישה לאופ"א להענישו, בדיוק כפי שאופ"א השעתה את בלם נבחרת טורקיה מריח דמירל שביצע את התנועה של הארגון הגזעני "הזאבים האפורים" במהלך היורו הקיץ.

"אנחנו מצפים לעונש מאופ"א, מעניין מה תעשו עכשיו אחרי שהשעתם את דמירל. מוסר כפול", נכתב בטורקיה. אחרים הוסיפו לבקר את הקשר הישראלי ברשתות החברתיות בטון תקיף יותר - "אימה ציונית, קניקובסקי תמך ברצח בעזה עם הצדעה" ו"קניקובסקי תומך בגלוי ברצח עם. בואו נראה אם אופ"א שוב תתעלם".

גבי קניקובסקי ונמניה סטואיץ',צילום: AP

Beşiktaş'ın yediği golün ardından İsrailli Maccabi Tel Avivli oyuncu Kanichowsky, asker selamı verdi.
Daha önce Merih’e 2 maç ceza veren@EuropaLeague@uefaşimdi ne yapacak?
Yine çifte standard, yine üç maymunu mu oynayacak!pic.twitter.com/v6FQIEfwR2

— Fatih Doğan (@fatihdogan_38)November 28, 2024

UEFA'DAN CEZA BEKLİYORUZ!

İsrailli oyuncu Kanichowsky, temsilcimiz Beşiktaş’a attığı golün ardından İsrail bayrağını göstererek asker selamı verdi.

UEFA, Fransa maçında asker selamı veren milli futbolcularımıza ceza vermişti.pic.twitter.com/36NrDS1oAX

— Fotomaç (@fotomac)November 28, 2024

Beşiktaş'ın yediği golün ardından İsrailli Maccabi Tel Avivli oyuncu Kanichowsky, asker selamı verdi.

UEFA, 'bozkurt' işareti nedeniyle Merih Demiral'a iki maç ceza vermişti.pic.twitter.com/5HkvfLyolE

— Odak Tv (@odak_tv)November 28, 2024
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר