"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בשיקטאש מבינה: המשחק נגד מכבי תל אביב לא ייערך בטורקיה

על אף ההתעקשות של הטורקים לקיים את המשחק באיסטנבול, לפי דיווחים בטורקיה אופ"א החליטה להזיז את המפגש למדינה שלישית מסיבות ביטחוניות

,עודכן
0השמעה
שחקני מכבי תל אביב אחרי השער מול סוסיאדד. צילום: רויטרס

מאז הגרלת הליגה האירופית, בשיקטאש עמדה על כך שתארח את מכבי תל אביב באצטדיונה בביתה באיסטנבול, אלא שרצונות לחוד ומציאות לחוד. הקבוצה אישרה את הדיווחים בטורקיה לפיהם אופ"א ורשויות הביטחון החליטו שהמשחק לא ייערך במגרשה הביתי אלא במדינה נייטרלית, מסיבות ביטחוניות. המועד החלופי ככל הנראה ייקבע עד סוף השבוע

מדובר במשחק הכדורגל הראשון בו קבוצה טורקית הייתה אמורה לארח קבוצה ישראלית מאז 7 באוקטובר. בכדורסל הבעיה הזו צצה כבר לא מעט פעמים, כשבכל אחד מהמקרים הקבוצה הטורקית אירחה את מקבילתה הישראלית במדינה שלישית מסיבות ביטחוניות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

המשחק מיועד להתקיים ב-28 בנובמבר, יום חמישי בעוד שלושה שבועות, במסגרת המחזור החמישי בליגה האירופית. מכבי תל אביב עד כה ספגה שלושה הפסדים, בעוד בשיקטאש הפסידה לאייאקס ואיינטרכט פרנקפורט וניצחה את ליון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר