אוהדי מכבי חיפה. צילום: דני מרון

נקבע האצטדיון בו ייערך הדרבי החיפאי, אוהדי מכבי חיפה יחרימו?

אחרי שלא התקבל האישור לקיים את המשחק בבאר שבע או אשדוד, הוחלט כי הפועל חיפה תארח את יריבתה העירונית בטדי • בשל אירועים חוזרים של אלימות משטרתית באצטדיון בירושלים אוהדי מכבי חיפה מאיימים שלא להגיע

אחרי שלא קיבלה אישור לארח את הדרבי באצטדיון טרנר בבאר שבע או בי"א באשדוד, הפועל חיפה תארח את מכבי חיפה ביום שני הקרוב באצטדיון טדי. כידוע לאצטדיון סמי עופר ניתן להכניס עד 2,000 איש בלבד בשל הגבלות פיקוד העורף באזור, ועל כן משחק נוסף נודד מהכרמל אל עיר הבירה.

כאשר עלתה האפשרות שהדרבי ייערך בטדי, אוהדי מכבי חיפה הודיעו כי יחרימו את המשחק אם הוא אכן יתקיים בבירה בשל טענתם למספר אירועים של אלימות משטרתית נגדם באצטדיון. למשחקה של מכבי חיפה לפני כשבוע בטדי נגד בית"ר ירושלים הגיעו כ-4,300 אוהדים ירוקים, אך חלק מהכרטיסים חולקו על ידי המועדון. אם אכן לא יגיעו, מדובר בפגיעה משמעותית בהכנסות של הפועל חיפה מהמשחק, שכן לרוב היא מרוויחה כמיליון וחצי שקלים ממשחקים מול מכבי חיפה שהיא מארחת בסמי עופר.

ההעדפה של בעלי הפועל חיפה יואב כץ הייתה לארח את הדרבי בטרנר, אלא שבבאר שבע נרתעו מהאפשרות בעקבות השחתת רכוש באצטדיון על ידי אוהדי מכבי חיפה בשבת האחרונה, כשזו אירחה שם את הפועל חדרה. כאמור גם מאצטדיון הי"א לא הושג אישור ולכן טדי ששוריין מראש הוכרז כאצטדיו שבו יתקיים המשחק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דין דוד וקסנדר סברינה. מכבי חיפה חוזרת לטדי, צילום: מאור אלקסלסי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...