"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל תל אביב חגגה, פתח תקווה מעדה: צמרת הלאומית מתחילה להיות צמודה

0:3 קל של האדומים מול מכבי הרצליה, בתוספת 1:1 של המוליכה מול הפועל רמת גן צמצם את הפערים במקומות 1-4 בפסגה • צמד של לירן רוטמן העניק למסאי דגו ניצחון קל באצטדיון הי"א

,עודכן
0השמעה
לירן רוטמן חוגג צמד בניצחון הפועל תל אביב. צילום: אודי ציטיאט

מתחיל להיות רותח.הפועל תל אביב אירחה הערב (שלישי) את מכבי הרצליה באצטדיון הי"א באשדוד. הקהל האדום שוב הגיע בהמוניו, מילא את היציעים וראה את הקבוצה שלו חוגגת ניצחון 0:3 גדול.

ארי כהן (33) כבש ראשון, ולירן רוטמן השלים צמד (62, 77) במחצית השנייה שסגר עניין. מסאי דגו מחבר שני ניצחונות רצופים ולמרות שהמיקומים בצמרת הליגה הלאומית לא השתנו, הפערים הצטמצו משמעותית.

האדומים ניצלו את המעידה של הפועל פתח תקווה שסיימה רק ב-1:1 מול הפועל רמת גן. צ'יפיוקה סונגה העלה את מוליכת הטבלה ליתרון כבר בדקה ה-2, אדר רטנר איזן (22) וקבע גם את תוצאת הסיום.

בעקבות הניצחון של השנייה בטבלה הפועל כפר שלם 1:4 על מכבי יפו, פתח תקווה מקדימה אותה בנקודה בלבד. הפועל תל אביב כאמור, מצמצמת את הפער. המצב כרגע: הפועל פתח תקווה 27 נקודות, כפר שלם 26, רמת גן 22, הפועל תל אביב 21.

הפועל תל אביב חוגגת מול מכבי הרצליה,צילום: אודי ציטיאט
ארי כהן חוגג את שער היתרון של הפועל תל אביב,צילום: אודי ציטיאט
לירן רוטמן. צמד נהדר,צילום: אודי ציטיאט
רן בנימין,צילום: אודי ציטיאט
אוהדי הפועל תל אביב בי"א. ממשיכים לצבוע את יציעי הליגה הלאומית,צילום: אודי ציטיאט
הפועל פתח תקווה חוגגת את שער היתרון,צילום: אורן אהרוני
הפועל רמת גן עם שער השוויון,צילום: אורן אהרוני
אוהדי הפועל פתח תקווה,צילום: אורן אהרוני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הפועל פתח תקווה - הפועל רמת גן,צילום: אורן אהרוני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר