"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ערן זהבי לא בטופ 5: שחקני מכבי תל אביב עם השווי הגבוה ביותר

לקראת הקמפיין בליגה האירופית, בדקנו באתר "טרנספרמארקט" למי משחקני האלופה שווי השוק הגבוה ביותר • שם מסקרן מעל כולם, שחקן אחד צמוד אליו, ואז מגיעה הירידה • ואיפה נמצא הקפטן והרכש שבדרך? המספרים בפנים

,עודכן
0השמעה
ערן זהבי. צילום: עמי שומן

אחרי ההדחות של מכבי חיפה, הפועל באר שבע ומכבי פתח תקווה בשלבי המוקדמות,מכבי תל אביבנותרה הנציגה היחידה של הכדורגל הישראלי במפעלים האירופיים. אלופת המדינה העפילה לראשונה מזה ארבע שנים לליגה האירופית, כאשר משחקה הראשון יהיה בחוץ מול בראגה ב-26 בספטמבר.

לצהובים נותרו יומיים בלבד כדי להחתים שחקנים בזמן לרישום באירופה, ובכוונתם עד אז להחתים את שחקן הכנף הברזילאיווסלי פטאצ'י.הרכש שצפוי להגיעמסנטוס יהיה החמישי בסגל של ז'רקו לאזטיץ'.

לקראת תחילת הקמפיין, בדקנו לפי אתר "טרנספרמארקט" מי הם שחקני מכבי תל אביב בעלי השווי הגבוה ביותר בשוק. במקום הראשון נמצא הבלם הסרבי החדש נמניה סטואיץ', שהצטרף לפני שבוע וטרם הספיק לערוך את הופעת הבכורה. שוויו בשוק - 2.7 מיליון יורו.

נמניה סטואיץ'. מעל כל חבריו לסגל,צילום: מכבי תל אביב

בפער קטן מאחוריו נמצא דור תורג'מן ששווה 2.5 מיליון יורו. לאחר מכן יש ירידה, כאשר את החמישייה משלימים גבי קניקובסקי (1.6 מיליון יורו) ודור פרץ ורוי רביבו השווים 1.5 מיליון כל אחד. ומה עם ערן זהבי? הקפטן בן ה-37 חולק את המקום השישי עם אושר דוידה, כששוויים של השניים מוערך ב-1.2 מיליון יורו.

מלבד השמות שצוינו יש שחקן אחד נוסף ששווה מיליון יורו ולא פחות - דן ביטון. אגב, שוויו של פטאצ'י מוערך ב-900 אלף יורו, בדיוק כמו שגיב יחזקאל והישאם לאיוס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ערן זהבי. לא בחמישייה הראשונה,צילום: עמי שומן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר