"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טרגדיה: כדורגלן שמשחק אצל המאמן הישראלי נהרג בתאונת דרכים
התנגשות חזיתית בין שני רכבים הובילה למותו של החלוץ בן ה-20, פול יוליוס • הניגרי הצטרף הקיץ לפראלימני הקפריסאית, אותה מאמן אורי גוטמן ושבה משחקים שני ישראלים

Loading...

איתן ומיטל גונן באימון הפועל חיפה / באדיבות המועדון

טרגדיה: כדורגלן שמשחק אצל המאמן הישראלי נהרג בתאונת דרכים

התנגשות חזיתית בין שני רכבים הובילה למותו של החלוץ בן ה-20, פול יוליוס • הניגרי הצטרף הקיץ לפראלימני הקפריסאית, אותה מאמן אורי גוטמן ושבה משחקים שני ישראלים

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

טרגדיה בקפריסין. החלוץ הניגרי פול יוליוס, שמשחק תחת אורי גוטמן בפראלימני הקפריסאית, נהרג היום (שלישי) בתאונת דרכים. לפי הפרסומים באי השכן, הניגרי בן ה-20 התנגש חזיתית עם רכב שנסע בכיוון הנגדי. בעוד יוליוס נכנע לפצעיו, הנהג ברכב השני, אדם בן 74, פונה לבית החולים ואינו נמצא בסכנת חיים.

בדומה לליגת העל בישראל, גם הליגה הבכירה בקפריסין תיצא לדרך בסוף השבוע הקרוב. לאור זאת, יוליוס שהגיע הקיץ מהליגה המצרית, לא הספיק אפילו לערוך בכורה רשמית במדי קבוצתו החדשה לפני האסון הכבד.

אירוע קשה לפני פתיחת העונה. אורי גוטמן, צילום: עודד קרני

גוטמן בן ה-39 מונה הקיץ למאמן הקבוצה מהליגה הראשונה בקפריסין, אחרי שאת העונה החולפת החל בהפועל רמת גן מהליגה הלאומית ומשם המשיך להפועל תל אביב כעוזרו של יוסי אבוקסיס, עד פיטוריו של האחרון. גוטמן הינו בנו של מאמן העבר אלי גוטמן.

מעבר למאמן, לקבוצה של יוליוס יש קשר נוסף עם הכדורגל קשרים נוספים לכדורגל הישראלי. בפראלימני משחקים ניב פליטר וניב גוטליב, כמושאלים מהפועל באר שבע והפועל חדרה בהתאמה. אל הקבוצה הצטרף הקיץ גם אדבאיו אדליי, השוער הניגרי ששיחק בשנים האחרונות בהפועל ירושלים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
פול יוליוס. מוות טראגי, צילום: פראלימני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...