"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ציפינו לרע, קיבלנו כפליים: שוב הפועל באר שבע מתרסקת עוד לפני שהעונה התחילה
גם במשחק שלא באמת עניין הרבה מאיתנו, אף אחד מהאוהדים לא מבין איך הקבוצה ספגה שלישייה מטבריה • הרמה של ליגת העל עוד עשויה שוב להוביל אותנו למקום השלישי הנצחי, אבל מה זה עוזר כשהפער ממכבי חיפה ומתל אביב כבר בלתי ניתן לגישור? • רן קוז'וך תהיה רגוע, אתה לא באמת הבעיה העיקרית
הפועל באר שבע בבור עמוק. איך תצא ממנו?. צילום: ברני ארדוב
טור

ציפינו לרע, קיבלנו כפליים: שוב הפועל באר שבע מתרסקת עוד לפני שהעונה התחילה

גם במשחק שלא באמת עניין הרבה מאיתנו, אף אחד מהאוהדים לא מבין איך הקבוצה ספגה שלישייה מטבריה • הרמה של ליגת העל עוד עשויה שוב להוביל אותנו למקום השלישי הנצחי, אבל מה זה עוזר כשהפער ממכבי חיפה ומתל אביב כבר בלתי ניתן לגישור? • רן קוז'וך תהיה רגוע, אתה לא באמת הבעיה העיקרית

צח כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

הקטע בליגת העל שעובד לטובת הפועל באר שבע, אולי כבר כמה עונות ברציפות, הוא שגם בעונה לא מזהירה – היא יכולה להצליח. זה עוד עשוי לקרות העונה. נסיים במקום השלישי הנצחי (אל תוותרו לעולם על האופטימיות), "נשכח" מהצרות, ונחגוג ניצחונות קשים. רק, מתי הדרך תפסיק להיות כל כך מייאשת?

לא צריך לשקר לעצמנו. בעונה שעברה היו לא מעט קולות ביציע שדרשו לפטר את אליניב ברדה. כן, מה ששמעתם. מי שאומר שזה לא נכון כנראה ישב ביציע הדרומי ולא שמע בגלל הרעש של העידוד. מי שיושב במערבי ובמזרחי יודע ובוודאות שמע אותם. כמובן שהם לא נמנים על הרוב, שרצה להמשיך עם מאמן הבית על הקווים.

הגיעה הודעת הפיטורים. הלם. הגיעה ההודעה של אלונה ברקת. הלם. הגיעה ההחתמה של רן קוז'וך אחרי חרושת שמועות לא נגמרת. הלם. ידענו. ידענו שמכאן לא הולכים קדימה, רק אחורה. ידענו שלא רק שנפסיק להסתכל מעכשיו בלבן של העיניים של מכבי חיפה ומכבי תל אביב, במקסימום נוכל להסתכל להם על הכתפיים ומטה.

אחרי הסטירה המצלצלת ממלאדה בולסלאב במוקדמות הקונפרס ליג, הגיעה אתמול חתיכת סטירה מטבריה בגביע הטוטו. נכון, זה משחק חסר חשיבות שאפשר לספור על כף יד אחת את מספר האנשים שהוא מעניין, ואיכשהו גם בו הצליחה באר שבע להכניס עניין. במקום לנצח 0:1 קטן ומשעמם, ספגנו שלישייה – כולל אחד בתוספת הזמן. מה. לעזאזל. קרה. פה.

הפועל באר שבע מפסידה לטבריה. הקהל לא ציפה לזה, צילום: ברני ארדוב

בלי מיגל ויטור אין הגנה. בלעדיו, הפך הלדר לופס ליקיר העיר והשחקן הכי משמעותי בהרכב. מבשל, כובש, זז. לי בטח שאין מושג איך אור בלוריאן חזר ועוד ישירות להרכב או מה רותם חטואל עושה עדיין על הדשא. זה נראה רע ונכון לעכשיו, בטח עם לא מעט אווירה עוינת מהקהל בדקות הלא טובות הראשונות שהשחקנים יציגו העונה בליגה, התחזיות הרעות מתגשמות לנגד עינינו.

אנחנו שומעים מה אומרים. כולם קוראים לנו אוהדי הצלחות. ידוע. זה עובר לידינו. טוב נו, לפני שזה עובר זה טיפה מתעכב. אבל מה, המחאה לא מוצדקת? מי ששוכח מאיפה באנו ומה הפועל באר שבע הייתה בלי אלונה, הוא חוצפן. חייבים להודות תמיד על מה שיש, אבל גם לגבולות האלו יש גבולות.

לא בטוח שהבעיה היא בקוז'וך. בסופו של דבר, הסגל שעומד לרשותו הוא סגל של קבוצה בינונית בליגה. ולמרות כל החסך בציפיות לקראת העונה, עדיין רוצים לקוות שזה יתחבר. אין אירופה, אין גביע הטוטו ובקצב הזה בטח שלא גביע המדינה, אפשר להתרכז אך ורק בליגה. תתחילו בלנצח את טבריה, חדרה וקריית שמונה, אחרי זה נדבר שוב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
רן קוז'וך. סגל בינוני להפועל באר שבע, צילום: ברני ארדוב
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...