"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חורף חם: מכבי תל אביב הביסה את פוניבז' והבטיחה שלב בתים אירופי

אחרי ניצחון 1:2 בחוץ, הצהובים הראו עליונות מול היריבה הליטאית והביסו אותה 0:3 בדרך לפלייאוף מוקדמות הליגה האירופית, שם ייפגשו את באצ'קה טופולה • דור תורג'מן, אושר דוידה ושגיב יחזקאל כבשו

,עודכן
0השמעה

מכבי תל אביב מציגה את המדים החדשים לעונה הבאה

הקריטריון של מכבי תל אביב לעונה הזאת היה עלייה לשלב בתים אירופי. במונחים של המועדון הזה, זו חובה בסיסית, כמו המינימום להשתתפות בתחרויות העונה. לעבור סיבוב אחד באירופה, כשהיא מדורגת כל הדרך, זאת החובה הבסיסית של מכבי תל אביב להשיג את הקריטריון הזה.

ההתחלה היתה קשה כי למאמן ז'רקו לאזטיץ' לא היה סגל מלא, שחקנים שנמצאים עם הנבחרת האולימפית, מצבת זרים חסרה וחיזוק שהגיע מאוחר. כשכל אלה התחברו, לאזטיץ' והקבוצה שלו עשו את הקריטריון ועלו לשלב הפלייאוף של הליגה האירופית.

פוניבז' הליטאית היתה משוכה קלה כדי להשיג את המטרה. דור פרץ (48), אושר דוידה (54) ושגיב יחזקאל (70), עשו את המשימה קלה. שני האחרונים לא היו חלק בתחילת המסע האירופי וזה אומר הכל. האלופה תהיה או בליגה האירופית או בקונפרנס ליג, רווח כלכלי ומקצועי, במה שהפך לדרך קבע עבור המועדון בשנים האחרונות.

בשלב הבא מחכה באצ'קה טופולה, הקבוצה אותה לאזטיץ' עזב כדי להגיע לצהובים. ניצחון על הקבוצה הסרבית והיא תשחק בשלב הבתים של הליגה האירופית, הפסד והיא תשוב לקונפרנס ליג.

שחקני מכבי תל אביב חוגגים,צילום: מכבי תל אביב
הישאם לאיוס,צילום: מכבי תל אביב
גבי קניקובסקי,צילום: מכבי תל אביב
דור תורג'מן,צילום: מכבי תל אביב
שחקני מכבי תל אביב חוגגים,צילום: מכבי תל אביב
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שגיב יחזקאל,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר