על פי דיווחים ברחבי אירופה, מכבי תל אביב נמצא במשא ומתן עם סיירוס כריסטי, מגן ימני בן 32 ששיחק לאחרונה בהאל סיטי מהליגה השנייה באנגליה. מעבר ליכולות שגרמו לאלופת ישראל להתעניין בו, לכריסטי יש סיפור חיים יוצא דופן שיהיה מעניין לראות, אם המו"מ ימשיך לכדי חתימה, איך הוא יתקבל.
כריסטי אמנם נולד בקובנטרי האנגלית, אבל הוא בן למשפחה מעורבת. אביו ג'מייקני ואמו היא אירית-לבנונית. אירלנד היא המדינה שממנה הגיע גם רובי קין, שקיבל במדינתו ביקורות קשות על כך שהיה בישראל בזמן מלחמת חרבות ברזל, מה שאולי היה אחת הסיבות לעזיבתו אחרי עונה אחת בלבד. עם לבנון יש לישראל היסטוריה ארוכה של מלחמות, כאשר בעשרת החודשים האחרונים היא חלק פעיל במלחמה ומאיימת באופן קבוע על תושבי הצפון עם רקטות, רחפנים וכטב"מים.
הילדות של כריסטי הייתה קשה. הוא סיפר שבנערותו הוא התחמק ארבע פעמים מאירועי דקירות שקרו לחבריו, שחלק מהם נהרגו בעקבות פצעיהם. האירועים הללו הפכו אותו להיות פעיל חברתית ולעסוק בעזרה לקהילה, כאשר אחד המקומות בהם הוא מתנדב הוא ארגון צדקה שבסיסו בסוריה וברשות הפלשתינית, זאת משום שסבו פלשתיני. למרות ההיסטוריה העשירה, הוא מעולם לא התבטא על היחסים במזרח התיכון.
כריסטי שיחק בקבוצות בעלות שם יותר גדול מהאל לאורך הקריירה, כאשר עבר גם בפולהאם, מידלסבורו ונוטיגהאם פורסט ובאמתחתו 28 הופעות בפרמייר ליג. שכרו האחרון עמד על 470 אלף ליש"ט והוא מעולם לא יצא לשחק מחוץ לגבולות אנגליה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)
