"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רוצים אליפות, לא בכל מחיר: התוכניות של הפועל באר שבע לעונה הבאה
אלונה ברקת מכוונת לקיץ סולידי בגזרת הרכש - וזה בדיוק סלע המחלוקת מול אליניב ברדה, שעוד לא חידש חוזה בקבוצה • מי המתנדנדים ובאיזה עמדות האדומים מבירת הנגב רוצים להתחזק? עושים סדר

Loading...

שדרת ההנצחה של אוהדי הפועל באר שבע / אולטרסאוט

רוצים אליפות, לא בכל מחיר: התוכניות של הפועל באר שבע לעונה הבאה

אלונה ברקת מכוונת לקיץ סולידי בגזרת הרכש - וזה בדיוק סלע המחלוקת מול אליניב ברדה, שעוד לא חידש חוזה בקבוצה • מי המתנדנדים ובאיזה עמדות האדומים מבירת הנגב רוצים להתחזק? עושים סדר

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עונת 2023/24 בליגת העל הגיעה לסיומה ורגע לפני חרושת השמועות וההחתמות מסביב למועדונים הגדולים השונים, אנחנו ב"ישראל היום" מביאים לכם תמונת מצב עדכנית של הקבוצות הישראליות הגדולות, כאשר רובן יצטרכו לבצע מהלכים כמה שיותר מהר, שכן העונה האירופית שלהן תתחיל בעוד כחודש וחצי בלבד.

תמונת מצב עדכנית - הפועל באר שבע:

מתנדנדים:איאד אבו עביד, איתן טיבי, אנדרה פוקו, הלדר לופז.

נכון לרגע זה, התכניות של הפועל ב"ש הן לשמור על קיץ מתון יחסית. שלושה זרים הגיעו בינואר וחתומים גם לעונה הבאה, מה שירגיע את מסע הרכש בקיץ הנוכחי.

הבלמים איתן טיבי ואיאד אבו עביד מסיימים חוזה. לגבי טיבי, הרצון הוא לראותו ממשיך, אך לגבי אבו עביד התמונה מורכבת יותר. שאלה נוספת היא סביב עתידו של אנדרה פוקו, שבעקבות עניינים בריאותיים, הבעלים אלונה ברקת לא תאפשר לו לחזור במאה אחוזים עד שתדע שאין אפילו סיכוי אחד קטן שמשהו עלול לקרות, בטח היא, למודת ניסיון במקרים מן הסוג הזה.

אנדרה פוקו. הפועל באר שבע לא לוקחת סיכון,

הקיץ הסולידי שצפוי הוא בדיוק סלע המחלוקת בין ברקת למאמן אליניב ברדה. גם האחרון עוד לא חתם על חוזה ומבחינתו, הרצון הוא לחזק את הקבוצה כדי שתוכל להתחרות על אליפות. גם ברקת רוצה את התואר, אך משוכנעת שאפשר להגיע אליו עם חיזוק נקודתי בעמדות המגן, הקישור והחלוץ.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אלונה ברקת ואליניב ברדה. מחלוקת גדולה בבירת הנגב, צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...