"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ייתן פייט לפרץ וגלזר: האם נמצא שוער העתיד של נבחרת ישראל?

ניב אליאסי, שרק לפני שנה שיחק בליגה הלאומית מקווה להניף בעוד 10 ימים את גביע המדינה • הקרבה לכפר סבא, הקרדיט של אליניב ברדה והתמיכה מרמת השרון • הוכנבוים: "ניב דוגמה לאישיות בלתי רגילה"

,עודכן
0השמעה
ניב אליאסי. צילום: ברני ארדוב

לפני מספר שנים קיבלה הפועל ב"ש החלטה מהותית כאשר צירפה את עומרי גלזר כשוער משנה לאריאל הרוש. גלזר עד אותם ימים היה פוטנציאל גדול שלא זכה לדקות משחק אבל עדיין בחר לעבור לבירת הנגב. לאחר זמן מה קיבל הזדמנות בין הקורות במקומו של הרוש ולקח אותה בשתי ידייים, הזדמנות שהביאה אותו להיותו היום שוער כוכב האדום בלגרד עמה שיחק בליגת האלופות וגם השוער הראשון של נבחרת ישראל.

כעת יש בב"ש סוגיה דומה. בקיץ הובא לקבוצה שוער בכיר בדמותו של שוער נבחרת ישראל אופיר מרציאנו אבל די במהרה הוא פינה את מקומו לשוער צעיר בשם ניב אליאסי. האחרון אומנם קיבל את ההזדמנות כאשר מרציאנו נפצע במשחק מול הפועל ירושלים אבל במהרה הפך אליאסי לאחר הבאנקרים של אליניב ברדה.

אליאסי אומנם גדל בעלייה כפר סבא ובדרך עבר במחלקת הנוער של מכבי נתניה אז זוהה הפוטנציאל על ידי אנשי באר שבע ואליאסי הגיע לקבוצת הנוער של האדומים. הקיץ הוחלט כי יקודם לקבוצה הבוגרת אבל גם ברדה ושות' לא ידעו שתוך שנה אחת יהפוך לאחד השוערים הטובים בישראל, שאף ייצא עם נבחרת ישראל הצעירה לאולימפיאדת פריז.

אליאסי מול מכבי ת"א,צילום: עודד קרני

בעונה שעברה בצוות המקצועי של ב"ש כבר עקבו אחר השחקן וציפו שיהפוך לשוער בכיר בכדורגל הישראלי ואפשרו לו לצאת לחצי עונת השאלה בעירוני רמת השרון. אליאסי היה משמעותי בחצי העונה הזאת וזכה להערכה רבה. מאמנו ברמת השרון, ירון הוכנבוים, פרגן: "אני חושב שמדובר בשוער מצוין. יש לו יכולות מקצועיות אדירות אבל מעבר לזה מדובר באישיות מיוחדת ואופי מעולה שמאוד הדליק אותי. אני לא מופתע מההתקדמות שלו למרות שלא ציפיתי שכל כך מהר יהפוך לשוער ראשון בקבוצה גדולה כמו באר שבע. אני גאה בו ובמקרה שלו זאת דוגמה טובה שאופי ואישיות חשובים לא פחות מהמקצועיות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

גם בב"ש מאמינים בכישרון הצעיר ובטוחים שלפחות בעמדה הזאת יש שקט. לפני חודשיים אף שדרגה באר שבע את שכרו והחתימה את אליאסי על חוזה חדש לארבע שנים נוספות. שווי השוק של אליאסי כרגע עומד על 125 אלף יורו אבל ברור לכולם שתג המחיר שלו גבוה הרבה יותר ואף עשוי לעלות עם הופעות טובות בקיץ הקרוב במשחקים האולימפיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר