"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אום אל פאחם קיבלה את הבמה, מכבי חיפה הורידה אותה ממנה מהר מאוד

אחרי טקס לכבוד יעקב שחר ואווירה חמה שכללה אפילו דגל פלשתין, האלופה צלחה את חלוקת העומסים עם 0:2 בדרך לרבע גמר גביע המדינה • בשעה שחבריו קיבלו מנוחה, פרנצדי פיירו המשיך לככב עם שער נוסף אחרי הרביעייה באשדוד

,עודכן
0השמעה
מכבי חיפה חוגגת. צילום: מאור אלקסלסי

באום אל פאחם יש אווירה אחרת בכל מה שקשור לכדורגל. הגעה לאצטדיון "השלום", שממש בצמוד אליו תחנת משטרה ענקית, כבר מעורר מחשבות למה השניים קרובים כל כך. העיר ששומעים עליה בעיקר בחדשות ולא תמיד בצד החיובי, הראתה שבכדורגל אפשר גם אחרת.

נשיא מכבי חיפה יעקב שחר לא מגיע לכל משחקי החוץ של הקבוצה, אבל הפעם הוא הגיע כדי לקבל את תואר "יקיר החברה הערבית" שהוענק לו על ידי יו"ר הקבוצה מהמגזר, אחמד אבו אלעם. כמה דקות לאחר מכן, דגל פלשתין הונף ביציע של המארחת, אולי כדי לנצל את הגעת האלופה להעביר מסר אחר.

יעקב שחר מקבל כבוד,צילום: מאור אלקסלסי

קשה לנתק את הנפת הדגל מהמלחמה בעזה, יש לא מעט אוהדים שהרגישו לא נוח ביציע אוהדי מכבי חיפה, בעיקר כי הפוליטיקה, שמהולה בלחימה קשה ואסון ה-7.10, עדיין כאן, פתוחים ומדממים. אבל בסוף מכבי חיפה הגיעה לאום אל פאחם כדי לשחק כדורגל והיא עלתה לרבע גמר גביע המדינה די בקלות.

מסאי דגו הצליח להעניק מנוחה לתשעה מתוך עשרת שחקני ההרכב שלו מה-0:5 על מ.ס. אשדוד ועדיין לחזור מאום אל פאחם בתוצאה על שם האצטדיון, בשלום, עם 0:2 ללא מאמץ מיותר.

מכבי חיפה חוגגת,צילום: מאור אלקסלסי

דגו סימן "וי" על מנוחה, היעדר פציעות וגם על הכרטיס לרבע הגמר. סוף פודגוראנו כבש ראשון (43) ופרנצדי פיירו המחליף, האיש החם בתקופה הזו אחרי הרביעייה באשדוד, סגר את סיפור המשחק בדקה ה-84.

מנגד, הפועל אום אל פאחם קיבלה את הבמה שלה, אבל בעבר, היו לה יותר שחקנים מקומיים, כאלה שגביע המדינה היה בדיוק המקום להילחם עבור המקום בו גדלו. הפעם הייתה לה במה, אך מכבי חיפה הורידה אותה ממנה מהר מאוד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אווירה אחרת. אוהדי הפועל אום אל פאחם,צילום: מאור אלקסלסי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר