פרנצדי פיירו כבש היום (ראשון) ארבעה שערים במחצית הראשונה במשחק בין מכבי חיפה למ.ס אשדוד. החלוץ מהאיטי הבקיע את השער הראשון שלו בדקה ה-7 ואת השער הרביעי בדקה ה-42, כלומר תוך 35 דק' בסך הכל.
זו רביעייה שנייה של שחקן מכבי חיפה בשתי העונות האחרונות, כאשר גם עומר אצילי כבש ארבעה שערים במחצית ב-0:6 על מ.ס אשדוד לפני קצת יותר משנתיים.
לפני אצילי, דינו אנדלובו עשה את זה באפריל 2013, בניצחון הביתי 0:6 של מכבי חיפה על הפועל רמת השרון. גם ויאם עמאשה כבש ארבעה שערים במדים הירוקים באוגוסט 2011 (1:4 בקופסה מול מכבי נתניה) כשרביעייה מפורסמת אחרת היא של סרגיי קלשצ'נקו, מול הפועל פתח תקוה ב-2:5 באוגוסט 1999.
כשמדברים על ארבעה שערים במחצית אחת, לפני פיירו ואצילי, השחקן הקודם שכבש רביעייה כבר במחצית הראשונה בליגת העל היה אסי טובי, במדי מכבי אחי נצרת מול מ.ס. אשדוד בדצמבר 2003.



