"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שישה שבועות אחרי שנפצע קשה בצפון: צפו בניב שטייף משתחרר מבית החולים

שופט הכדורגל בן ה-28 נפצע מפגיעת טיל במהלך שירות המילואים • כעת הוא בדרך לשיקום ואמו הנרגשת שיתפה: "אנחנו ברכבת הרים מטורפת"

,עודכן
0השמעה
ניב שטייף בשחרור. החלמה מהירה. צילום: קריה רפואית רמב"ם

שופט הכדורגל, ניב שטייף, שנפצע קשה כלוחם מילואים ביחידה מובחרת בתחילת חודש דצמבר, כתוצאה מפגיעת טיל נ"ט בגבול הצפון, השתחרר לפני זמן קצר (ראשון) מהמחלקה בה אושפז בבית החולים רמב"ם. הוא יתחיל כעת את תהליך השיקום.

שופט הכדורגל ניב שטייף, שנפצע בצפון, משתחרר מבית החולים| הקריה הרפואית רמב"ם

שטייף בן ה-28, שטופל במחלקה לכירורגיה פלסטית וכמובן גם בטיפול נמרץ, הובהל לפני מספר שבועות לבית החולים באמצעות מסוק, היישר לחדר ההלם ברמב"ם, שם הרופאים נלחמו על חייו.

אימו של ניב (דור שני של שופטי כדורגל, אחרי אביו שמואל) נזכרת: "ראינו פוש בחדשות על פגיעת טיל בצפון. ניסינו להתקשר והוא לא ענה, ואז קיבלנו טלפון שהוא נפצע קשה. באחת בלילה הוא יצא מניתוח ומאז אנחנו פה שישה שבועות, ברכבת הרים מטורפת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"היינו פה במחלקה מדהימה מבחינת הצוות, שהכילה אותנו בצורה מטורפת קיבלו הכל באהבה, כל האחים והאחיות עד לרמת המנקות. אנחנו ממשיכים עם המון תקווה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר