מ.ס אשדוד - הפועל ב"ש 3:1
הפועל באר שבע ניצחה הערב (שבת) את מ.ס אשדוד 3:1 באצטדיון הי"א באשדוד. אנטוניו ספר עלה מהספסל במצב של 1:1 בישל לרותם חטואל (69) ואז כבש בעצמו (87) וסידר את הניצחון.
עוד לפני כן, ג'ורדן בוטאקה (6) כבש בבעיטה הראשונה לשער של אשדוד במשחק, יוני סטויאנוב (20) המשיך בכושר הטוב ואיזן זמנית. ב"ש עולה זמנית למקום החמישי בליגה.
אליניב ברדה היה מרוצה בסיום: "אני חושב שהתחלנו לשחק כדורגל הרבה יותר טוב. עשינו ניצחון במשחק קשה, היה חשוב לייצר המשכיות".
הפועל חדרה – מכבי נתניה 4:1
השידוך של גיא צרפתי ומכבי נתניה נראה טוב מאוד בינתיים. הערב (שבת) נגד הפועל חדרה, היהלומים השיגו ניצחון שני ברציפות תחת המאמן החדש.
הפעם, נתניה קיבלה עזרה גדולה מהבלמים של היריבה שטעו פעם אחר פעם. על סף הירידה למחצית פיליפ איפולה (42') כבש שער עצמי, ועוז בילו (45+1) הכפיל לפני השריקה.
בדקה ה-52, ההגנה של חדרה העניקה עוד מתנה לנתניה ואנדריי גלאבוב נגח מקרוב את ה-0:3. טוני גומס עוד צימק עם שער יפה מקצה הרחבה ובסיום נפתלי בלאי קבע 1:4 ליהלומים שתופסים מרחק מתחתית הטבלה.
הפועל פ"ת – הפועל ירושלים 2:1
מסע הבריחה של הפועל ירושלים מהתחתית נמשך. החבורה של זיו אריה השיגה ניצחון שלישי בארבעת המשחקים האחרונים, הפעם עם 1:2 על הפועל פ"ת באצטדיון שלמה ביטוח.
גולן בני הורחק בכרטיס אדום בדקה ה־17 והמלבאסים שילמו מהר עם שער של סדריק דון (19) שקבע 0:1. כארם זועבי (45+3) הכפיל לפני המחצית ועידו דוידוב רק צימק (83).
בני ריינה – בני סכנין 1:0
זה היה נראה משחק שהולך ל-0:0 משעמם באצטדיון גרין, אבל שחר טאגי (82) הבקיע שער מאוחר והמשיך לבסס את בני סכנין כמי שיכולה להילחם על כרטיס לפלייאוף. הפתעת העונה, ריינה, עם הפסד שלישי בליגת העל.
בתחילת ההתמודדות נרשם רגע מגעיל, כאשר אוהדי האורחת ירקו על הקוון והשופט איים לעצור את המשחק. בירם כיאל, הגיע לצפות מהיציע אחרי הפציעה הקשה, ונתן קצת תקווה שאולי עוד נראה אותו חוזר למגרשים.



