יעקב שחר עם הפצועים שהגיעו לסמי עופר, הערב. צילום: מכבי חיפה, ראובן כהן

"כולנו תקווה שכולם יחזרו בריאים": מכבי חיפה מארחת בסמי עופר פצועי מלחמה | צפו בתמונות

כחלק מהחיבור לקהילה, האלופה בשיתוף פעולה עם נותן החסות שלה גולדסטאר אירחו פצועים שעוברים שיקום בימים אלה בבית לווינשטיין במשחק מול מכבי בני ריינה

מתקפת הטרור של ה-7 באוקטובר, השאירה את כולנו המומים וכואבים כאשר עם הזמן מתגלים עוד ועוד גיבורים אשר נלחמו ושרדו את התופת, כשהם מהווים עבור החברה הישראלית את הניצחון האמיתי.

במהלך מיוחד ומרגש, גולדסטאר, בעזרתם של הצוות המסור של בית לווינשטין, ארגנו רכב מותאם כדי להביא את הגיבורים והגיבורות, אשר נפצעו במהלך המלחמה, לאירוח מיוחד באצטדיון סמי עופר במשחק בין מכבי חיפה למכבי בני ריינה. האורחים יושבים בתא כבוד ממנו הם צופים במשחק כשבין הפצועים נוכח גם רבש"צ קיבוץ מגן, ברוך כהן, שנפצע בהגנת היישוב.

מגולדסטאר נמסר: "זו זכות עבורנו לארח בתא הכבוד של גולדסטאר גיבורים שנפצעו בעת שהגנו על המדינה. כולנו תקווה שכולם יחזרו בריאים ושלמים".

יעקב שחר עם הפצועים שהגיעו לסמי עופר, הערב, צילום: מכבי חיפה, ראובן כהן
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
פצועים שהגיעו לסמי עופר, הערב, צילום: מכבי חיפה, ראובן כהן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...