"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
באמצע משחק: מסוק שפינה פצועים לבי"ח שערי צדק נחת בבית וגן
מתחם האימונים של בית"ר ירושלים משמש כמנחת מסוקים בעת חירום לבית החולים שערי צדק הסמוך • במהלך משחק של קבוצת ילדים ב' של המועדון הירושלמי השחקנים נאלצו לפנות את כר הדשא על מנת שמסוק שהוביל פצועים מהחזית ינחת בבטחה, המשחק חודש לאחר מכן
המסוק בבית וגן. צילום: אור שמש

באמצע משחק: מסוק שפינה פצועים לבי"ח שערי צדק נחת בבית וגן

מתחם האימונים של בית"ר ירושלים משמש כמנחת מסוקים בעת חירום לבית החולים שערי צדק הסמוך • במהלך משחק של קבוצת ילדים ב' של המועדון הירושלמי השחקנים נאלצו לפנות את כר הדשא על מנת שמסוק שהוביל פצועים מהחזית ינחת בבטחה, המשחק חודש לאחר מכן

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כמו כל תחום במדינת ישראל, גם הכדורגל מושפע באופן ישיר ממלחמת חרבות ברזל והבוקר (שבת) נרשם אירוע לא שגרתי במתחם בית וגן במהלך משחק בליגת ילדים ב'.

המתחם שמשמש בשגרה לאימוני הקבוצה. מתפקד בעת חירום כמנחת המסוקים של בית החולים שערי צדק הסמוך. היום במהלך משחק של קבוצת ילדים ב׳ של המועדון הירושלמי מול קרית אונו נעצר נאלצו השחקנים לפנות את כר הדשא על מנת לאפשר למסוק צבאי לנחות במקום ולהבהיל פצועים מהחזית לבית החולים.

בהודעת בית"ר ירושלים נכתב: "אנו מאחלים רפואה שלמה לכל הפצועים ומתפללים להחלמתם. יש לציין כי המגרש העליון בבית וגן משמש לנחיתת פצועים ככל שנדרש".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
המסוק בבית וגן, צילום: אור שמש
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...