"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
19:45, ספורט 2

לא רק הישג ספורטיבי: הרווח העצום שמכבי חיפה יכולה להכניס בזכות ניצחון על פנאתינייקוס

האלופה חייבת לנצח הערב את היוונים במטרה להגיע לפלייאוף הקונפרנס ליג כשברור לשחקניה כי 3 נקודות יכניסו גם סכום כסף גדול מאוד לקופת המועדון

,עודכן
0השמעה
שחקני חיפה. כסף גדול. צילום: אלן שיבר

מכבי חיפה תתארח הערב (חמישי) ביוון במשחק האחרון של שלב הבתים בליגה האירופית מול פנאתינייקוס. הירוקים נמצאים במקום האחרון בבית שלהם עם שתי נקודות בלבד כאשר היריבה היוונית נמצאת עם ארבע נקודות ורק ניצחון של חיפה יביא אותה למקום השלישי שייתן לה העפלה לשלב הפלייאוף בקונפרנס ליג.

מעבר לרצון להמשיך את המסע באירופה, הירוקים גם רוצים להכניס מענק כספי מכובד. כבר עם העפלה לשלב הבתים של הליגה האירופית קיבלו הירוקים 8.64 מיליון אירו. מעבר לכך כל תיקו בשלב הבתים שווה 210 אלף אירו כאשר הירוקים רשמו שתי תוצאו כאלו מול פנאתינייקוס בבית וגם בשבוע שעבר בחוץ מול ויאריאל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ניצחון בשלב הבתים שווה 630 אלף אירו ולכן במידה והירוקים ישיגו ניצחון מפתיע אז הם יגיעו לרווח כולל של 9.69 מיליון יורו. אגב הכסף ילך ויגדל גם בשלב הפלייאוף בקונפרנס ליג, אבל זה כמובן יקרה זה רק במידה וחיפה תשיג ניצחון ראשון ויחיד בשלב הבתים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר