"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"כל כך מתגעגע אליה": אחרי שאיבד את נכדתו מאי נעים ז"ל, שלמה שרף חזר לשדר כדורגל
מאמן העבר שנכדתו נרצחה בטבח של ארגון החמאס בשבעה באוקטובר פרשן את המשחק בין הפועל חדרה למכבי פתח תקווה וסיפר כי הכדורגל הוא מפלט חשוב מבחינתו בימים הקשים
שלמה שרף. אין נחמה. צילום: אפרת אשל

"כל כך מתגעגע אליה": אחרי שאיבד את נכדתו מאי נעים ז"ל, שלמה שרף חזר לשדר כדורגל

מאמן העבר שנכדתו נרצחה בטבח של ארגון החמאס בשבעה באוקטובר פרשן את המשחק בין הפועל חדרה למכבי פתח תקווה וסיפר כי הכדורגל הוא מפלט חשוב מבחינתו בימים הקשים

,עודכן
0השמעה

ישראל עדיין מתקשה להתאושש מהשבת השחורה ב-7 באוקטובר, היום הארור שבו ארגון החמאס ביצע את הטבח ביישובי עוטף עזה, כשלא מעט משפחות עדיין אוספות את השברים לאחר שאיבדו את יקיריהם. מי שנכנס לצערו הרב למשפחת השכול באותו יום הוא מאמן נבחרת ישראל לשעבר שלמה שרף, שנכדתו מאי נעים נרצחה לאחר ששהתה במסיבה ברעים.

"רק אחר הצהריים אבי הבן שלי בא אליי וסיפר לי שמאי היתה שם במסיבה בכל זאת", אמר שרף ביום שבו נכדתו הובאה למנוחות, "אני הייתי בטוח מהבוקר שהיא בבית שלה ולא נסעה, כמו שאמרה לנו ערב לפני בארוחת החג. רק אחרי הצהריים, שעות אחרי שניתק ממנה הקשר בבוקר, סיפרו לי בזהירות. סבא בן 81 לא צריך לקבור את הנכדה שלו. איזו ילדה היא הייתה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אתמול אחרי למעלה מחודשיים, שרף חזר לפרשן לראשונה כדורגל במשחק ליגת העל בין הפועל חדרה למכבי פתח תקווה, בו הקבוצה מהשרון ניצחה 0:3 משלושער של הילד המוכשר אלעד מדמון. שרף התייחס לימים שהוא עובר ואמר בשידור בין היתר: ״אני כל כך מתגעגע אליה. אם לחזור אז לחזור לכדורגל, זאת האהבה השנייה שלי״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו