הלם במכבי חיפה. הירוקים היו במרחק דקה אחת מאליפות, אבל ספגו שער בדקה ה-93 וסיימו ב-1:1 בלבד עם עירוני ק"ש.
"מה נשאר לעשות חוץ מלחייך, להרים את השחקנים ולהבין שהדברים תלויים בנו", אמר המאמן ברק בכר בסיום. "הכול תלוי בנו, צריכים לנצח ולהיות אלופים, בתחילת השנה היינו חותמים על זה. זה אמור היה להיות משחק אליפות, היינו צריכים לשמור עוד דקה והכול היה מושלם, התלבש לשחקן כדור שעוד מאה בעיטות זה לא היה נכנס. זה מזכיר את האליפות הראשונה בב”ש שהפסדנו במחזור לפני הסיום וניצחנו, זה יהיה קשה, זה יהיה ככה יותר מתוק כשזה עד הסוף ונעשה את זה”.
עוד הוסיף המאמן: “איבדנו הזדמנות לקחת אליפות, אבל יש עוד אחת בבית מול 30 אלף. נבוא מההתחלה ונרצה לנצח, זה לא קל אבל יש עוד יום להתאושש. נבוא הכי טוב שאפשר ונעשה את זה, אני באמת יודע שזה מה שיהיה, נתרומם ונעשה את זה, זה יהיה יותר קשה ויותר מתוק. בסופו של דבר נתנו את הגול, היינו צריכים לשמור, לא שמרנו וזה יכול לקרות, אבל זה חלק מהכדורגל וזה מה שיפה, אני בטוח שביום ראשון נשלים את העבודה”.
בכר סיכם: “הגול של מנגה היה הלם, אתה רחוק דקה מלעשות משהו גדול אחרי 10 שנים, זה לא רק המועדון, רצינו לשחרר את הלחץ אבל נשחרר את זה ביום ראשון. כל פעם ידענו להרים את עצמנו, המשחק הזה הוא כמו הפסד אבל נרים את עצמנו”.
דולב חזיזה אמר לאחר המשחק: "מבאס לחטוף גול בדקה כזאת, לא ככה רצינו לסיים. בסופו של דבר מלמעלה מכוונים שזה יהיה קצת יותר קשה, אבל ממשיכים קדימה. מתכוננים למשחק הבא במלוא הפוקוס, כולם מצוינים ומוכשרים ובטוח שנדע לבוא במלוא הפוקוס ולעשות את העבודה, יש צוות מקצועי ומנטלי טוב וכנראה שצריכים לחגוג בסמי עופר, במועדון גדול כזה תמיד יש לחץ, כמובן שהמשחק הזה עוד יותר מלחיץ אבל שחקנים ברמתנו צריכים לעשות את זה, ביום ראשון בעזרת השם נחגוג”.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו