בשורות טובות לנבחרת ישראל. הקשר אוסקר גלוך צפוי לקבל שחרור מקבוצתו האוסטרית, רד בול זלצבורג ולשחק מול קוסובו ב-12.11 (יום ראשון). האוסטרים העבירו מסר לראשי הנבחרת כי הקשר ישוחרר אחרי המשחק מול אינטר בליגת האלופות ויעמוד לרשות הצוות המקצועי.
מדובר בבשורה חשובה מאוד מצד נבחרת ישראל, כאשר מבחינת האוסטרים, גלוך יחמיץ את משחק הליגה שלהם מול אוסטריה וינה, שייערך במקביל להתמודדות הנבחרת בפרישתינה. מבין הליגיונרים, אוסקר גלוך נחשב לאחד החשובים בסגל של יוסי בניון ואלון חזן והוא אמור לפתוח בהרכב מול הקוסוברים, בייחוד לאור החוסרים הרבים בקישור ופציעותיהם של מנור סולומון וליאל עבדה.
חשוב לציין, כי גם רצונו של גלוך להצטרף לנבחרת שיחק תפקיד אצל המועדון האוסטרי, אם כי ללא הנכונות של זלצבורג, היה קשה להשיג את השחרור.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו


