"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פרידה מהירה: מייקל ולקאניס עבר רשמית לאייאקס, בורחה למה יאמן את הפועל תל אביב

כצפוי, האדומים לא הקשו על המאמן האוסטרלי שייחל לעבוד מיידית במועדון הפאר ההולנדי ששקוע במקום האחרון בטבלה • עוזרו יעבור לקדמת הבמה

,עודכן
0השמעה
בורחה למה. קיבל קידום. צילום: הפועל תל אביב

זעזוע פתאומי ומהיר בהפועל תל אביב. פחות מיממה לאחר שהתברר כי המאמן מייקל ולקאניס מבקש לעזוב את הקבוצה לטובת משרת עוזר המאמן של אייאקס, העסקה הושלמה ואיתה הפרידה המזורזת מהאוסטרלי.

מאור בוזגלו משמח כוחות שריון וצנחנים בגזרת הצפון| אלחנן הכהן

האדומים הבינו את מצבו של ולקאניס ובחרו שלא להקשות על המהלך, כשכבר אתמול האוסטרלי נכח במשחקה של אייאקס באיינדהובן נגד פ.ס.וו, וראה מקרוב את קבוצתו החדשה מובסת 5:2 ויורדת למקום האחרון בטבלה.

את שהותו בהולנד הוא ניצל למשא ומתן קצר עם ראשי מועדון הפאר שנמצא במשבר עמוק, ומונה כאמור לעוזרו של ג'וני ואנט שחיפ - השניים שיתפו בעבר פעולה במלבורן סיטי האוסטרלית, זוולה ההולנדית וגם בליגה היוונית.

את מקומו של ולקאניס על הקווים של הפועל תל אביב ימלא בורחה למה, מי שהיה עוזרו עד כה של האוסטרלי. הוא יאמן את האדומים עד לסיום העונה, אם וכאשר היא תחודש.

מייקל ואלקאניס עובר לאייאקס אמסטרדם, בורחה לאמה יחליפו 🔁

מייקל ואלקאניס עוזב את תפקיד מאמן הקבוצה, עוזרו ויד ימינו המקצועי, בורחה לאמה, מונה לתפקיד המאמן הראשי.

כל הפרטים >>https://t.co/ZheVfFWniRpic.twitter.com/eVMqWsx1lV

— Hapoel Tel Aviv FC (@HapoelTelAvivFC)October 30, 2023
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר