"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ביקורת במכבי חיפה על מסאיי דגו: "במצב שהיינו בו, שרי היה צריך להיות על המגרש"

השחקנים ערכו שיחה בינם לבין עצמם לאחר התיקו 1:1 עם בני סכנין • תמיהה במועדון על חלק מההחלטות של המאמן, ומודים: "הלחץ מורגש", אך בשלב זה לא צפויים זעזועים יוצאי דופן • שריף כיוף צפוי להמשיך לקבל קרדיט

,עודכן
0השמעה
דגו, בנתיים לא צפוי זעזוע. צילום: מאור אלקסלסי

בסיום ה-1:1 הביתי מול בני סכנין אמש, התכנסו שחקני מכבי חיפה בחדר ההלבשה לשיחה בינם לבין עצמם. זה לא משהו שקורה בדרך כלל בסיום משחקים, גם לא אחרי הפסדים. את הטון נתנו השחקנים הוותיקים, דוגמת ליאור רפאלוב וצ'ארון שרי, כשהמסר היה ש-"אסור להיראות כפי שנראינו במשחק הזה". משיחות עם שחקנים, ניכר כי הם מבינים שמשהו רע עובר על מכבי חיפה ברמת היכולת על המגרש.

מאחורי הקלעים, במועדון ישנה ביקורת על לא מעט מההחלטות שמקבל המאמן מסאי דגו, על אף הגיבוי שניסו לתת לו בתקופה האחרונה: "מרגישים את הלחץ והתקופה הזאת לחוצה במיוחד" אמרו במועדון והוסיפו: "היכולת יותר מדאיגה מהתוצאות". צ'ארון שרי הוחלף במחצית השנייה ולא הבין את החילוף שלו, ואף סימן בתנועות לספסל על כך שהיה מעדיף להיות על הדשא. גם ליאור רפאלוב, לא אהב בלשון המעטה, את החילוף שלו במחצית. כשהשניים לא היו על דשא, הקבוצה התקשתה לייצר מצבים וגורמים במערכת הודו: "במצב שהיינו בו, שרי היה צריך להיות על המגרש".

שרי, לא הבין את החילוף,צילום: מאור אלקסלסי

נכון לרגע זה, לא יהיו זעזועים יוצאי דופן ומסאי דגו יצטרך למצוא פתרונות, כשכבר ביום ראשון מצפה לו ולקבוצתו משחק חוץ קשה מול מכבי נתניה. דגו ימשיך לתת קרדיט בשער לשריף כיוף, שפתח לראשונה בהרכב בליגה והיה לו חלק בשערו של אדריאן פאון. בחיפה החמיאו לכיוף על כך ש-"לא נפל מהטעות אלא המשיך ביכולת טובה ויציבה עד הסיום".

המגן דניאל סונדגרן יחזור להרכב ביום ראשון במקומו של מאור קנדיל. גם הרכש החדש, הקשר האנגולי שואו, יאבד את מקומו וישנה אכזבה מיכולתו. החלוץ דין דוד, שפתח בהרכב נגד ראן ואמש לא שותף, מאוכזב מאוד ממעמדו המקצועי. ובאופן כללי, חלק מהביקורת כלפי ההחלטות של דגו היא גם סביב החלטות מן הסוג הזה.

כיוף, ימשיך לקבל קרדיט,צילום: מאור אלקסלסי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

זיקוקים ואבוקות נזרקים לתוך אצטדיון סמי עופר // סעיף 27 א'

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר