"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"להזכיר שאופ"א מאפשרת לדיקטטורה להשתתף במשחקים": המחאה של אוהדי בלארוס בבלומפילד
כ-60 אזרחי ישראל יליד בלארוס הניפו את הדגל הלבן-אדום-לבן וכן את דגל אוקראינה במשחק מול נבחרת ישראל כאות התנגדות למשטר לוקשנקו • המאבטחים החרימו את הדגלים, שהוחזרו בסיום

האוהדים הישראלים מחכים לנבחרת במלון בבוקרשט לאחר המשחק מול רומניה // קרדיט: ליאב נחמני

"להזכיר שאופ"א מאפשרת לדיקטטורה להשתתף במשחקים": המחאה של אוהדי בלארוס בבלומפילד

כ-60 אזרחי ישראל יליד בלארוס הניפו את הדגל הלבן-אדום-לבן וכן את דגל אוקראינה במשחק מול נבחרת ישראל כאות התנגדות למשטר לוקשנקו • המאבטחים החרימו את הדגלים, שהוחזרו בסיום

,עודכן
0השמעה

כ-60 ילידי בלארוס, שמתנגדים למשטר לוקשנקו, ערכו אמש (שלישי) מחאה נגד הדיקטטורה במהלך המשחק בין נבחרות ישראל ובלארוס באצטדיון בלומפילד.

הצופים הניפו את הדגל הלבן-אדום-לבן המזוהה עם המחאה הדמוקרטית נגד לוקשנקו, וכן גם את דגל אוקראינה. "עשינו זאת כדי להזכיר שאופ"א מאפשרת לדיקטטורה, שגם תומכת בפלישה לאוקראינה, להשתתף במשחקים", הסביר ברוך, יליד בלארוס שהשתתף במחאה.

מחאת ילידי בלארוס ביציעי בלומפילד,צילום: ברוך אלוני

הדגלים הוחרמו על ידי המאבטחים באצטדיון בנימוק שאופ"א אוסרת על הכנסת סמלים פוליטיים למגרשים. הדגלים הוחזרו בתום המשחק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דגל אוקראינה בבלומפילד כאות מחאה,צילום: אלכסנדר פרומן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו