"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל באר שבע: נבחר החלוץ שעשוי להחליף את תומר חמד, ייבדק הריב בין ספורי לפטרסון

הדרומיים שאיבדו נקודות ב-1:1 מול מכבי ריינה, קרובים להחזיר את שחקן הבית שנמכר רק לפני כשנה • במועדון ינסו להבין מה גרם לוויכוח הסוער בין הקשרים

,עודכן
0השמעה
ברדה, הסרטון הגיע לעזה. צילום: קובי אליהו

הפועל ב"ש יצאה לפגרת הנבחרות עם תיקו 1:1 במשחק החוץ שלה מול בני ריינה. זה אמנם רק איבוד נקודות ראשון העונה לסגנית האלופה, אבל במועדון יש עוד לא מעט נושאים לחתוך בשבוע הקרוב. ראשית, לקראת סיום המשחק אמש, נרשם עימות מילולי בין הקשרים המחליפים, רמזי ספורי וכריס פטרסון. האחרון בא בטענות על כך שלא קיבל מסירה במצב טוב וספורי ענה לו. בסיום, דווקא פטרסון ירד עצבני לחדרי ההלבשה.

בבירת הנגב מודעים לרגישות סביב אירועים מן הסוג הזה, בהם מעורב רמזי ספורי, שרק לפני כחודש התעמת עם שי אליאס וכמעט עזב את הקבוצה. במועדון יבחנו את המקרה, אך נראה בשלב זה לא צפויה העמדה לדין של מי מהשחקנים, אלא רק בירור מקיף מה בדיוק קרה ובקשה שמקרים כאלה לא יחזרו.

מעבר לכך, בב"ש צפויים גם שינויים בסגל עד תום חלון ההעברות של הקיץ. החלוץ תומר חמד והקשר אדריאן פאון לא נכללו בסגל למשחק מול בני ריינה ועשויים למצוא את עצמם בקבוצה אחרת בשבוע הקרוב. אם השניים יביאו הצעות, לא יעמדו בדרכם. את מקומו של חמד עשוי לתפוס החלוץ איתמר שבירו מעירוני ק"ש, עמו כבר יש הבנות עקרוניות לגבי הגעתו. שבירו נמכר רק לפני כשנה מב"ש לעירוני ק"ש וכעת הוא עשוי לעשות את הדרך חזרה לקבוצה בה גדל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אגב, מי שמאוד מעוניינת בחמד ואף שוקל להציע לו תפקיד ניהולי ביום שלאחר הפגישה היא מכבי פתח תקווה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר