"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מתחת לאפס: בית"ר ירושלים איבדה יתרון ונכנעה 2:1 להפועל חיפה

מחזור הפתיחה בליגת העל: ירדן שועה העלה את המארחת ליתרון בפנדל • איתי בוגנים (47) ומוחמד קמארה (85) הפכו באצטדיון בלומפילד • הירושלמים מחו בפתיחת המשחק נגד עונש הפחתת הנקודות, אך נותרו במינוס 4 ובתחתית הטבלה

,עודכן
0השמעה
יחצה את הכביש? גיא מלמד חוגג עם תומר יוספי. צילום: אלן שיבר

מתחת לאפס:בית"ר ירושלים איבדה הערב (שני) יתרון ונכנעה 2:1 להפועל חיפה במחזור הפתיחה של ליגת העל באצטדיון בלומפילד.

אם העונה שעברה לימדה משהו את אוהדי בית"ר, זה שלפעמים סגל של קבוצה יכול להיראות רע מאוד בפתיחת העונה, אבל הדברים יכולים להשתנות מהר אם מביאים את החיזוק הנכון. ההפסד להפועל חיפה צריך לגרום לברק אברמוב להבין שהוא חייב לחזק את הקבוצה במהירות.

אין קסמים בכדורגל. קבוצה שאיבדה בקיץ אחד סופרסטארים כמו יאון ניקולסקו ודנילו אספרייה, לא יכולה שלא להביא במקומם מחליפים ולצפות שהכל יעבוד. אז ירדן שועה יכול להבקיע בפנדל, ולהגיע למצב או שניים, דור מיכה יכול לעשות פעולה אישית טובה ולאיים על השער, אבל זה לא מספיק.

ירדן שועה. כבש ראשון,צילום: אלן שיבר

בית"ר אמנם היתה ביתרון ולפרקים שיחקה לא רע בכלל, אבל הבעיות בהגנה לא נעלמו, ואיתי בוגנים ומוחמד קמארה דאגו למהפך. במרכז המגרש החיסרון של טרזי תומא בלט מאוד, וייקח זמן לדני הוצ'קו להיכנס לעניינים.

לפחות מדבר אחד הקהל צהוב מרוצה וזה המחאה של השחקנים שעלו בחולצות עם הכיתוב 'דין לבית"ר ודין לכל השאר", כנגד ההחלטות של ביה"ד, אבל זה לא ימחוק את מינוס 4 הנקודות.

קמארה חוגג את המהפך,
אדי גוטליב ומיגל סילבה שבורים,צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
המחאה של שחקני בית"ר,צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר