"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
יומן: כדורגל ישראלי

"אני מזדהה עם התחושות": אלונה ברקת עם מסר לאוהדי הפועל באר שבע

היו"ר של הקבוצה העבירה מסר ברשתות החברתיות: "אנחנו עובדים קשה, כרגע זה לא עובד" • שחקן ליברפול לשעבר חתם בליגת העל • אמנון סטרשנוב יסיים את תפקידו בנובמבר • כל העדכונים - 24/08

,עודכן
0השמעה
אלונה ברקת. הכל היה נראה טוב. צילום: אלן שיבר

13:45 - סטרשוב ביקש לסיים את תפקידו מוקדם מהצפוי

נשיא בית הדין העליון, השופט (בדימוס) אמנון סטרשנוב, נפגש היום עם יו"ר ההתאחדות שינו זוארץ והודיע לו כי הוא מבקש לסיים את תפקידו בחודש נובמבר הקרוב, שנה לפני תום כהונתו.

קיבלתי על עצמי את התפקיד המחייב של נשיא בית הדין שליד ההתאחדות בנובמבר 2016 ובחרתי לבקש לסיים אותו שנה בדיוק לפני המועד המקורי, נובמבר 2024. היו לי הזכות והכבוד לעמוד בראש חבורת משפטנים מהמעלה הראשונה, שתמיד השכילה והקפידה לבחון את הדברים ללא מורא, ללא משוא פנים, ביושרה מלאה ומתוך עצמאות מוחלטת.

"האתגרים הלכו ונעשו מורכבים יותר עם השנים ותהליכים בחברה הישראלית לא פסחו על תרבות הכדורגל שלנו. ניסיתי כמיטב יכולתי ומומחיותי לתרום להצלחת הענף, לטוהר המידות בו ולהערכה העצומה שזוכות לה פסיקות בתי הדין המשמעתיים ובית הדין העליון בטריבונלים משפטיים חיצוניים. אמשיך להיות אוהד גדול של הכדורגל שלנו".

סטרשנוב. "הבעיה המרכזית של הכדורגל היא האלימות והגזענות" // עמי שומן // סטרשנוב. "הבעיה המרכזית של הכדורגל היא האלימות והגזענות",

12:00 - אלונה ברקת במסר לאוהדי הפועל ב"ש

אלונה ברקת העבירה היום (חמישי) ברשתות החברתיות מסר לאוהדי הפועל באר שבע: "אני דוגלת בשקיפות מלאה, אנחנו עובדים ללא הפסקה וכרגע זה לא בא לידי ביטוי על הדשא. אני עוקבת אחרי הקולות ומזדהה עם חלק מהדברים".

8:30 - הפועל חדרה החתימה את טוני גומס

הקשר טוני גומס, בן 24, שחקן זירה האזרית, חתם לעונה אחת בהפועל חדרה ויגיע לארץ ביממה הקרובה. גומס, יליד גינאה-ביסאו, כבש אשתקד שלושה שערים וסיפק שני בישולים בשורות זירה, איתה גם פתח את העונה הנוכחית. בעברו שיחק גם כקשר וגם כחלוץ.

גומס התפתח באקדמיה של ליברפול האנגלית ושיחק גם בקבוצת המילואים של האדומים. לאחר מכן שיחק גם בפורטוגל, מצרים ובטורקיה. גומס יהיה הזר החמישי של חדרה העונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טוני גומס במדים של ליברפול,צילום: מתוך טוויטר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר