"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ג'ורג'ה יובאנוביץ' יעזוב את מכבי תל אביב, איתמר שבירו מועמד להחליפו
העברתו של החלוץ הסרבי לפ.צ באזל סוכמה תמורת 2.7 מיליון יורו והוא צפוי להיפרד אחרי עונה וחצי • הצהובים השאירו לעצמם 15% ממכירה עתידית שלו • החלוץ של עירוני קריית שמונה עשוי להגיע במקומו
יובאנוביץ' ושבירו. זה שהולך וזה שבא?. צילום: אלן שיבר

ג'ורג'ה יובאנוביץ' יעזוב את מכבי תל אביב, איתמר שבירו מועמד להחליפו

העברתו של החלוץ הסרבי לפ.צ באזל סוכמה תמורת 2.7 מיליון יורו והוא צפוי להיפרד אחרי עונה וחצי • הצהובים השאירו לעצמם 15% ממכירה עתידית שלו • החלוץ של עירוני קריית שמונה עשוי להגיע במקומו

שי ארצי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

תמורת 2.7 מיליון יורו:ג'ורג'ה יובאנוביץ', שחקנה הסרבי של מכבי תל אביב בדרך לפ.צ באזל השוויצרית, לאחר שהמעבר סוכם בין שתי הקבוצות.

יובאנוביץ', נקנה על ידי מכבי תל אביב לפני שנה בחצי ב-1.9 מיליון יורו וב-33 משחקים בעונה הקודמת הבקיע 15 שערים.

קבוצתו הקודמת צ'וקריצקי עומדת לקבל סכום קטן מההעברה בגלל סעיף בחוזה, וגם הצהובים השאירו לעצמם 15% ממכירה עתידית שלו.

בנוסף, מי שעשוי להחליף את יובאנוביץ' בקבוצה הוא איתמר שבירו, החלוץ של עירוני קריית שמונה. כזכור, לצהובים יש שני חלוצים נוספים בסגל בדמותם של ערן זהבי ודור תורג'מן.

שבירו, שלא עשוי להמשיך עם עירוני ק"ש בליגה הלאומית, כבש בעונה החולפת 12 שערים בליגת העל ובעונה שלפניה 13 שערים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
יובאנוביץ' חוגג, צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...