"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יחזור לישראל? בית"ר ירושלים פנתה לעילאי אלמקייס
ל"ישראל היום" נודע: הצהובים-שחורים פנו רשמית לקשר האחורי שסיים חוזה בהופנהיים • עסקת העברתו של החלוץ יאון ניקולאסקו לשורות האלופה הפולנית ראקוב מתעכבת בעקבות דרישות השכר של השחקן
עילאי אלמקייס. בדרך לבית"ר ירושלים?. צילום: מתוך טוויטר

יחזור לישראל? בית"ר ירושלים פנתה לעילאי אלמקייס

ל"ישראל היום" נודע: הצהובים-שחורים פנו רשמית לקשר האחורי שסיים חוזה בהופנהיים • עסקת העברתו של החלוץ יאון ניקולאסקו לשורות האלופה הפולנית ראקוב מתעכבת בעקבות דרישות השכר של השחקן

שי ארצי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בדרך לחיזוק מסקרן?בית"ר ירושלים פנתה באופן רשמי לעילאי אלמקייס, הקשר האחורי שסיים חוזה בהופנהיים הגרמנית, כך נודע לראשונה ל"ישראל היום".

גריגורי מורוזוב האריך חוזה בבית"ר ירושלים %2F%2F בית"ר ירושלים

הצהובים-שחורים מאמינים כי הקשר בן ה-23, שבעונה החולפת רשם 28 הופעות וכבש 5 שערים בקבוצת המילואים של הופנהיים (ליגה רביעית בגרמניה), נחשב לכישרון גדול הרבה שנים וכבר בגיל 19 רשם מספר הופעות במדי נבחרת ישראל, יכול לממש אצלם את הפוטנציאל שלו.

אלמקייס סיים את חוזהו בקבוצה הגרמנית ויכול להגיע כשחקן חופשי לקבוצה של יוסי אבוקסיס, שכידוע מחפשת קשר אחורי זר, אך בינתיים לא הצליחה למצוא אותו.

יוסי אבוקסיס. בדרך לחיזוק מעניין, צילום: אורן בן חקון

בתוך כך, עסקת העברתו של חלוץ הקבוצה, יאון ניקולאסקו, לשורות אלופת פולין ראקוב, מתעכבת בשלב הזה. הסיבה: רצונו של השחקן לקבל שכר יותר גבוה ממה שהקבוצה הפולנית הציעה לו.

ניקולאסקו, שכבש בעונה שעברה 18 שערים בליגה ובגביע, ולפני חודש כבש צמד במדי נבחרת מולדובה נגד נבחרת פולין, נכנס לשיחות עם ראקוב לאחר שהבין כי שני המועדונים קרובים להגיע להבנות בנוגע לדמי העברה בסכום המוערך במעל מיליון יורו ואחוזים ממכירה עתידית.

אך במקביל, השחקן דורש שהפולנים ישפרו את ההצעה הכספית שהוא קיבל על כ-200 אלף יורו לעונה, על מנת שיסכים להצעה.

יאון ניקולאסקו. יעבור לפולין?, צילום: מאור אלקסלסי

בנוסף, בהנהלת ממשיכים במאמצים מול אופ"א להזיז את שעת המשחק נגד פאוק סלוניקי, שחל בצום ט' באב. נכון לעכשיו כ-700 אוהדי בית"ר רכשו כרטיס למשחק ואמורים ללוות את הקבוצה במשחק ביוון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

שחקני הקבוצה קיבלו היום מנוחה וישובו מחר לאימונים לקראת משחק אלוף האלופים נגד מכבי חיפה, שאותו עשוי להחמיץ הקשר טרזי תומא, שלא השתתף במחנה האימונים של הקבוצה, ולא נמצא בכושר ועורך בינתיים אימוני ריצה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...