בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל דן היום (ראשון) בערעור שהגישה בית"ר ירושלים על עונש הפחתת 3 הנקודות והרחקה ממפעל הגביע, לאור ההתפרצות ההמונית לכר הדשא, בזמן ההמתנה להנפת הגביע.
תובע ההתאחדות, עו"ד ניר רשף, הודיע עם תחילת הדיון כי השיג עסקת טיעון עם הירושלמים, שבמסגרתה יורד לה 3 נקודות בפועל ועוד 3 נקודות הפחתה על תנאי במקרה נוסף של פריצת אוהדים, אך ללא הרחקה מהגביע.
הבעלים ברק אברמוב הסביר בדיון מדוע חשוב לו שביה"ד יסיר את העונש של הרחקה מהגביע: "שחקנים פחות רוצים לבוא אלינו אם אין להם מענק זכייה בגביע. הסכמתי בעל כורחי לעונש הפחתת הנקודות בגלל האירוע שהיה אצלך בבית, אני חוויתי את זה אצלי בבני יהודה, ורציתי לסיים עם זה. אם יהיה עונש של הרחקה מהגביע אני אקח צעד אחורה, ולא אשקיע 6 מיליון דולר. ענישה של הפחתת נקודות ועוד על תנאי זה די והותר".

