"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"עירוני קריית שמונה צריכה לעלות ליגה והיא תעלה"
הקבוצה הצפונית ערכה מסיבת עיתונאים לקראת פתיחת העונה • המאמן מבהיר: "לא הייתי מגיע אם לא הייתי רואה תשוקה מדהימה של איזי ושל כל המועדון" • הבלם, עאיד חבשי: "בטוח שאלון חזן ויוסי בניון ימשיכו לעקוב אחריי למרות שאני בליגה הלאומית"
שי ברדה ועאיד חבשי במסיבת העיתונאים של קריית שמונה. צילום: ליאב נחמני

"עירוני קריית שמונה צריכה לעלות ליגה והיא תעלה"

הקבוצה הצפונית ערכה מסיבת עיתונאים לקראת פתיחת העונה • המאמן מבהיר: "לא הייתי מגיע אם לא הייתי רואה תשוקה מדהימה של איזי ושל כל המועדון" • הבלם, עאיד חבשי: "בטוח שאלון חזן ויוסי בניון ימשיכו לעקוב אחריי למרות שאני בליגה הלאומית"

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עירוני קריית שמונה פותחת עונה בליגה הלאומית, אך לפחות לפי התכניות, היא רוצה לעלות תוך שנה לליגת העל. הבעלים איזי שרצקי הבטיח מעטפת כלכלית גם העונה, אם כי סגל השחקנים לא ברור, שכן לא מעט מהם, דוגמת החלוץ איתמר שבירו ואחרים, יצטרכו להביא הצעות בלא מעט כסף כדי לעזוב.

המאמן שי ברדה הצהיר היום (חמישי) כבר בתחילת דבריו במסיבת העיתונאים לקראת פתיחה העונה: "קריית שמונה צריכה לעלות ליגה והיא תעלה ליגה. המקום הזה חייב להיות בליגת העל, יש שבעה מועדונים שהצליחו לזכות בכל התארים ואחד מהם זה קריית שמונה.

"אנחנו נחזור לליגת העל, לא הייתי מגיע אם לא הייתי רואה תשוקה מדהימה של איזי ושל כל המועדון" אמר ברדה. "צריכים לשנס מותניים ולעשות את זה, מי שחושב שזה יהיה טיול - טועה, לא עולים ליגה במרץ אלא בסוף מאי והמועדון יצטרך לעשות את זה. נעשה את זה רק עם שחקנים שרוצים להיות פה".

שי ברדה. יחזיר את קריית שמונה לליגת העל?, צילום: מאור אלקסלסי

הבלם עאיד חבשי, שנשאר בקבוצה, יהיה אולי המשתכר הבכיר בליגה הלאומית עם שכר של כ-200 אלף דולר נטו וברדה התייחס לכך: "זו זכות ענקית שהצלחנו להשאיר את חבשי כי לטעמי הוא הבלם הטוב בישראל, זה מעיד על רצון אדיר של הבעלים והמערכת וסוג של אמרה להשאיר את חבשי וזה לא פחות מעיד על השחקן.

"אני לא זוכר הרבה מקרים ששחקן בסדר גודל שלו נשאר בליגה הלאומית. יישארו פה שחקנים שרוצים להיות פה. קריית שמונה לא יכולה לסמן שום מטרה אחרת חוץ מלעלות ליגה. נכון שהסגל לא הושלם אבל בכדורגל צריך לדעת להציב מטרות.

"מאוד קשה להתכונן שאתה לא יודע איזה שחקנים יישארו אבל בנוסף נצטרך לקבל החלטות עם הזמן. הבסיס די נבנה, חסרים עוד שלושה שחקנים להשלים את הפאזל, אני בונה רק על שחקנים שרוצים להיות כאן. איזי נותן את כל כולו למועדון ואני עד לזה בחודש שאני עובד, אני לא מאמין בעניין להבטחות אלא בלהט, והלהט הזה קיים.

"האני מאמין שלי הוא שקבוצת כדורגל שנבנית לא חייבת להיות מושתתת על סכומי כסף מופרזים, צריך להיות איזון בין שחקנים עם ותק ומצד שני הרבה צעירים ואני כן מאמין בזה".

חבשי, שישמש כקפטן הוסיף: "אין ספק שהיו לי הרבה הצעות מליגת העל וכולם ידעו מזה אבל הייתי בנבחרת שבועיים והיה לי חופש קצר ואז נפגשתי עם איזי, שי ברדה ויוסי אדרי והייתה שיחה מאוד חיובית ואני שלם וזה כבוד גדול להיות שייך לקריית שמונה. חתמתי על הסכם חדש לשלוש עונות, אם לא הייתי רואה שהמועדון רוצה לעלות ליגה ושהמועדון הזה שייך לליגת העל לא הייתי עושה את זה. מגיע לאוהדים ולכל מי ששייך למועדון הזה ובמיוחד לאיזי.

עאיד חבשי. עדיין שחקן נבחרת, צילום: מאור אלקסלסי

"המטרה העיקרית שלנו מהיום היא להעביר מסר לכל השחקנים שאנחנו רוצים לעלות ליגה וזו המטרה העיקרית. תמיד אמרתי שאני רוצה לחזור לבמה של הנבחרת ועשיתי את זה השנה למרות שירדנו ליגה ולקחתי את זה מאוד קשה".

על השאלה האם יכול להפגע מכך שירד ללאומית ולהיגרע מסגל הנבחרת אמר: "אני שמח על הזימון אבל אני ממשיך בדרך שלי ואני בטוח שאלון חזן ויוסי בניון ימשיכו לעקוב אחריי למרות שאני בליגה הלאומית, אני יודע מה אני שווה והם יודעים מה אני שווה ואני אשמח להמשיך לקבל זימונים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
משפחת גנדלמן מתקשה לעצור את הדמעות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...