רובי קין. גם בתל אביב מחכים לו. צילום: אלן שיבר

"היה הלם אמיתי שרובי קין קיבל את התפקיד, מחכים לו בתל אביב"

ב"אייריש סאן" ערכו ראיון עם רוברט סיגל, הבעלים של הפאב האירי המצליח בעיר, ה"מולי בלומס": "נשמח שהוא יצטרף אלינו למשקה" • על התיירות האירית בישראל: "אין ספק שיגיעו יותר אוהדים לצפות במשחק של מכבי תל אביב"

אפקט רובי קין. ב"אייריש סאן" האירי ערכו ראיון עם רוברט סיגל, הבעלים של הפאב האירי המצליח בתל אביב ה-"מולי בלומס", בעקבות מינויו הטרי של אגדת העבר למאמנה החדש של מכבי תל אביב.

"אני באמת מקווה שנראה אותו כאן, הוא יותר מיתקבל בברכה בכל עת" אמר סיגל, "יש לנו קהל מקומי נחמד, אנחנו מראים כדורגל, רוגבי ועוד ונשמח שרובי יצטרף אלינו גם למשקה".

היום הראשון של רובי קין במכבי תל אביב %2F%2F מכבי תל אביב%2C האתר הרשמי

הבעלים של הפאב הוסיף: "היה הלם אמיתי כשהוא קיבל את התפקיד. אני מתרגש, כמו גם חברים אירים נוספים שלי בתל אביב ומקווים שהוא ייצור קשר ויגיע. אין ספק שיגיעו יותר אוהדים אירים כדי לצפות במשחק של מכבי תל אביב עכשיו".

על האתגר המקצועי שמצפה לקין: "מכבי חיפה הפכה להיות הקבוצה הטובה בישראל בשנים האחרונות והמשימה שלו תהיה להחזיר את הצהובים לקדמת הבמה. המאמן הקודם לא היה כל כך פופולרי, אז אני מקווה שהוא יתחבב על האוהדים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ומה מבחינת פוליטיקה, שבה עוסקת הרשת לא מעט בימים האחרונים? "אני די בטוח שרובי אינו פוליטי ואין לו שום עניין להתערב בזה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...