"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חסר תקדים: הסעיף המיוחד בחוזה של דיא סבע במכבי חיפה
לכוכב יש סעיף שחרור בחינם עד חודש אוגוסט אם יקבל הצעה מאיחוד האמירויות • השחקן הבהיר כי הוא שואף לעזוב, אבל יפתח עם הקבוצה את האימונים • בכרמל מחפשים קשר אחורי זר במקום מוחמד אבו פאני

Loading...

יהודה פוליקר מקליט את שיר האליפות של מכבי חיפה

חסר תקדים: הסעיף המיוחד בחוזה של דיא סבע במכבי חיפה

לכוכב יש סעיף שחרור בחינם עד חודש אוגוסט אם יקבל הצעה מאיחוד האמירויות • השחקן הבהיר כי הוא שואף לעזוב, אבל יפתח עם הקבוצה את האימונים • בכרמל מחפשים קשר אחורי זר במקום מוחמד אבו פאני

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

קשר מכבי חיפה, דיא סבע, מחזיק בחוזה סעיף שחרור בחינם אם יקבל הצעה מאיחוד האמירויות. כעת מתברר, כי לסבע יש זמן. הסעיף רלוונטי עד חודש אוגוסט, כך שגם אם לא תתקבל הצעה בקרוב, סבע יוכל להמתין לחודשים יולי/אוגוסט ובינתיים השחקן יחל את האימונים בכרמל.

מדובר בסעיף יוצא דופן, אם כי סבע הביע כנות מתחילת הדרך והבהיר כי הוא שואף להתגורר בדובאי יחד עם משפחתו. לאור זאת, הנחת העבודה במכבי חיפה היא שסבע עשוי לעזוב בכל רגע נתון והמנהל המקצועי גל אלברמן מחזיק במספר שמות של מועמדים זרים לתפקיד הכנף והקישור ההתקפי.

בהולנד פורסם שמו של הקשר וירג'יל מיסידיאן מטוונטה, שמסיים את חוזהו במועדון. אלא שמכבי חיפה ממקדת את מאמציה בחיפושים אחר קשר אחורי זר, בעקבות עזיבתו הצפויה של מוחמד אבו פאני. האחרון עבר אתמול בדיקות רפואיות בפרנצווארוש ההונגרית, כאשר התנאים בין המועדונים סוכמו.

הודעה רשמית צפויה בקרוב, כאשר בינתיים אבו פאני נמצא עם נבחרת ישראל בבודפשט, לקראת המפגש עם בלארוס במוקדמות אליפות אירופה.

אבו פאני וסבע חוגגים, אחד עוזב והשני?, צילום: אלן שיבר

קנדיל נוטה לחתום בחיפה

בעמדת המגן הימני, מאור קנדיל קיבל הצעה והוא צפוי להשיב עליה עד סוף השבוע. קנדיל נוטה לחתום במכבי חיפה, אחרי שסיים את חוזהו במכבי ת"א. הסיבה לחיוביות סביב העסקה, היא העובדה שמכבי חיפה תאבד בסוף השנה את הבלם עבדולאי סק לטובת אליפות אפריקה, ובמצב הזה המגן הימני דניאל סונדגרן ישחק לא מעט כבלם.

גם במוקדמות ליגת האלופות חיפה תשחק לא מעט בשיטה של שלושה בלמים וגם כאן, קנדיל מתאים לתכניות הצוות המקצועי. המהלך הזה עשוי לדחוק מהרוטציה את רועי אלימלך הצעיר, שחזר מהשאלה מהפועל עפולה. מגן נבחרת הנוער, עילאי פיינגולד, סיים חוזה ונחשב לשחקן חופשי. הוא יוכל לחתום בכל קבוצה באירופה, כאשר קבוצה בישראל שתרצה בו תצטרך לשלם לחיפה דמי השבחה.

קנדיל מתעופף. בחיפה מחכים לו, צילום: מאור אלקסלסי

אצילי מתאקלם באמירויות

בתוך כך, הקשר עומר אצילי נחת אתמול בדובאי ומאז הוא עורך סיורים במקום בו הוא צפוי להתגורר ובמתקני קבוצת אל עין. חשוב לציין, כי אצילי לא הולך להתגורר בדובאי, אלא באל עין עצמה שנמצאת באמירויות.

החיים שם הרבה פחות נוצצים, אם כי סכומי הכסף האדירים של המועדון, ששייך לנסיך הכתר האמירתי, יכניסו לאצילי סכום של 21 מיליון שקלים ב-3 שנים והוא יירכש מחיפה תמורת 2 מיליון יורו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
עומר אצילי, צילום: מאור אלקסלסי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...