בבית"ר מתכוונים לתגבר את הצוות המשפטי שלהם לקראת הדיון בערעור בבית הדין העליון של ההתאחדות וכבר מקבלים ייעוץ מעו"ד אפרים ברק, שהוא מומחה במשפט ספורט בינלאומי וחבר ב-CAS. במועדון מאמינים שלאחר הערעור העונש יומתק או יומר לאחר, אבל אם לא, הם יפנו לבית משפט אזרחי.
"אף אחד לא ימנע מאיתנו לשחק באירופה, טיפסו פה על עץ גבוה מידי", אמרו במועדון, שם ממשיכים להדגיש כי האחריות על אירוע הגמר הוא על ההתאחדות לכדורגל, שבעצמה הודתה שהיו מחדלים באותו ערב כאשר היו"ר שינו זוארץ הודיע על הקמת ועדת בדיקה חיצונית, שתחקור את האירוע ותפיק לקחים.
בתוך כך, ארגון "לה פמיליה" תקף היום (שלישי) שוב את מקבלי ההחלטות: "אוהדים יקרים, ביום שלישי בעוד שבוע בדיוק, יתקיים דיון בערעור העונש הבזוי שקיבלנו", נכתב בהודעה, "במידה ולא ישנו את ההחלטה - המדינה תרעד. אתמול זה היה רק הפרומו למה שיקרה. דין לביתר ודין לשאר!".
כזכור, מאות אוהדי בית"ר הפגינו אתמול מול ביתו של תובע ההתאחדות, ניר רשף, במפגן שככל הדלקת אבוקה, קללות ושירי נאצה. מאוחר יותר, חסמו את מחלף אלוף שדה בעיר רמת גן.