מוכנים לחצי גמר הגביע? אמנם מכבי תל אביב ניצחה הערב (שבת) 1:2 את הפועל ירושלים, וחזרה לנצח אחרי שתי תוצאות תיקו רצופות, אבל לא בטוח שהיכולת של הקבוצה של קראנקה הציגה תספיק נגד בית"ר ירושלים.
המחצית הראשונה היתה טובה, קצבית וכן עם הרבה אירועים. תוך פחות משתי דקות הפועל ירושלים כבשה אחרי טעות קשה של אנריק סבוריט שאפשר לדון סדריק להגיע לאחד על אחד מול פרץ ולהבקיע. אבל מכבי לא ויתרה, היתה טובה יותר וגם השיגה את המהפך המוצדק משערים של גויאגון ופנדל מדוייק של זהבי.
שתי הקבוצות דעכו במחצית השנייה, שהיתה חלשה ולא הזכירה את 45 הדקות הראשונות. מכבי במחצית הזאת הזכירה את הקבוצה הבינונית של השבועות האחרונים, אבל זה עדיין הספיק לה לניצחון על הפועל ירושלים, אבל בגביע הסיפור יהיה שונה לחלוטין.
צילומים: דני מרון
מכבי נתניה - מ.ס אשדוד 0:2
חזרה גנרלית. שלושה ימים לפני שיילחמו על מקום בגמר גביע המדינה, מכבי נתניה ומ.ס אשדוד נפגשו הערב במסגרת המחזור השביעי של הפלייאוף העליון, ובסיום הייתה זו החבורה בצהוב שחגגה עם ניצחון יקר 0:2 מצמד של איגור זלאטנוביץ'.
החלוץ, שכבש את הראשון על סף השריקה למחצית, ואת השני 13 דקות לסיום, העלה את מאזנו ל-13 שערים העונה, ואת קבוצתו למקום החמישי על חשבון הקבוצה מעיר הנמל הדרומית.
