"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בסוף זה בא: 1:2 להפועל תל אביב על סקציה נס ציונה
האדומים התקשו מול עשרה שחקנים של האורחת, אבל אוז'בולט (60) ואיליץ' (87) סידרו ניצחון מול הקהל הביתי בבלומפילד • פדידה צימק בתוספת הזמן • נקודות ראשונות לחיים סילבס בפלייאוף התחתון, ומרחק בטיחות מהקו האדום
אוז'בולט חוגג. עשה אתה ההבדל | צילום: קובי אליהו

בסוף זה בא: 1:2 להפועל תל אביב על סקציה נס ציונה

האדומים התקשו מול עשרה שחקנים של האורחת, אבל אוז'בולט (60) ואיליץ' (87) סידרו ניצחון מול הקהל הביתי בבלומפילד • פדידה צימק בתוספת הזמן • נקודות ראשונות לחיים סילבס בפלייאוף התחתון, ומרחק בטיחות מהקו האדום

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הפועל תל אביב וחיים סילבס הגיעו למשחק מול סקציה נס ציונה עם הרכב התקפי שכלל את אלכסנדר בולייביץ', הישאם לאיוס, אלן אוז'בולט וקייס גאנם. למרות זאת, האדומים התקשו להגיע למצבים טובים וגם כשזה כבר קרה, הם סבלו מחוסר מזל והחמצות גדולות של אוז'בולט ודן אייבינדר.

נס ציונה שחלמה על ניצחון שני ברציפות, נותרה בעשרה שחקנים על סף השריקה למחצית כשמוחמד אוסמן הורחק בכרטיס צהוב שני.

על גל ההרחקה של היריבה, ובתמיכה אדירה של האוהדים שהגיעו לאצטדיון בלומפילד בשבת בצהריים, הקבוצה של סילבס הצליחה להבקיע למרות יכולת לא משכנעת כשאוז'בולט כבש בדקה ה-60 והזר החדש הרוויה איליץ' עם שער נהדר (87) סגר סיפור עם השני.

נס ציונה עוד הצליחה לצאת מבלומפילד עם שער, כשמור פדידה הבקיע במהלך יפה עמוק בתוך תוספת הזמן, אבל לא מעבר.

אחרי שני הפסדים למכבי חיפה ולבית"ר ירושלים, הקבוצה של חיים סילבס חוזרת לנצח עם 1:2 חשוב, ומתרחקת קצת מהקו האדום ומקבלת אוויר לנשימה.

הפועל מאושרת, צילום: קובי אליהו
איינבינדר על הדשא, צילום: קובי אליהו
מאבק על הכדור. היום, צילום: קובי אליהו
אוסמן מורחק בצהוב שני, צילום: קובי אליהו
קייס גאנם. היום, צילום: קובי אליהו
אלן אוז'בולט בפעולה, צילום: קובי אליהו
היום בבלומפילד, צילום: קובי אליהו

אוהדי הפועל ת"א המשיכו ישר מהמשחק של הקבוצה בצעדה אל עבר ההפגנות נגד הרפורמה המשפטית באיזור רחוב קפלן בתל אביב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
לפי זכויות חוק 27א
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...