גיא לוזון: "אם הקור כאן ישפיע זה רק לטובה, מזג אוויר נהדר לכדורגל"

הנבחרת הצעירה תקיים משחק אימון נוסף, הפעם נגד שווייץ, כחלק מהכנותיה לקראת היורו בקיץ • סתיו למקין סיפר: "אנחנו מרגישים שאנחנו יכולים לנצח כל נבחרת שנשחק מולה"

גיא לוזון. הכנות לאליפות , אלן שיבר
גיא לוזון. הכנות לאליפות, צילום: אלן שיבר

ארבעה ימים חלפו מהתיקו 0:0 שרשמה הנבחרת הצעירה של ישראל מול קרואטיה, ומחר בצהריים (שלישי, 15:00) בבאזל, הנבחרת הצעירה תקיים משחק אימון נוסף, הפעם נגד שווייץ, כחלק מהכנותיה לקראת היורו בקיץ. 

 

המאמן גיא לוזון אמר לקראת ההתמודדות: "ניתחנו את המשחק שהיה לנו מול קרואטיה לטוב ולרע. נעשה הכל כדי לשפר את מה שאנחנו צריכים לקראת שווייץ שהיא נבחרת לא פחות חזקה מקרואטיה. בגדול אנחנו מוכנים. אם הקור כאן (אפס מעלות) ישפיע זה רק לטובה, זה מזג אוויר נהדר לכדורגל".

 
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הבלם סתיו למקין הוסיף: "האווירה מאוד טובה בנבחרת, אנחנו מתחברים ומתכוננים לאליפות אירופה. יש תחושה שאנחנו יכולים לנצח כל נבחרת בכל גיל, גם ביורו וגם במונדיאל. מרגישים שאפשר להגיע הכי רחוק בנבחרת.  מאחל בהצלחה לאופיר חיים ולנבחרת הנוער ואנחנו מחזיקים להם אצבעות שיעלו". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר