פאון, חמד ויחזקאל חוגגים ניצחון יקר | צילום: אלן שיבר

בבאר שבע מרוצים: "הניצחון היה ברור מהרגע הראשון"

אחרי ה-0:2 על בני ריינה, בבירת הנגב שמחים על 3 הנקודות החשובות במאבק האליפות • מחמאות לאדריאן פאון ותומר חמד • חשש מפגיעה ברצועות למגן אביב סולומון

הקשר של הפועל ב"ש אדריאן פאון, היה האיש המרכזי בחגיגות הניצחון אמש (שני) על בני ריינה 0:2. אחרי הצמד שכבש, הרומני הוריד לדשא את בתו הקטנה, והשחקנים סביבו חגגו יחד צמד ראשון בליגת העל.

"היא המזל שלי" הודה הרומני בפני חבריו. ועדיין, בבירת הנגב היו מרוצים בעיקר מהנקודות. "הניצחון הוא הדבר הכי חשוב, אבל במשחקים הבאים נצטרך לשמור על יותר דקות טובות במשחק", אמרו במועדון והוסיפו: "הרגשנו נוח במשחק, היה לנו ברור שננצח מהרגע הראשון".

מלבד פאון, גם החלוץ תומר חמד זכה לשבחים על יכולתו ובישול השער הראשון, אחרי תקופה ארוכה שישב בחוץ.

תומר חמד. מחמאות מאליניב ברדה, צילום: אלן שיבר

הערב של המגן אביב סולומון היה פחות שמח. השחקן, שקיבל אמש הזדמנות כמגן שמאלי במקומו של הלדר לופז, סובב את ברכו והחשש הוא מפגיעה ברצועות. בצוות הרפואי מקווים כי לא מדובר ברצועה הצולבת וסולומון יעבור בדיקות מקיפות כדי לבחון את חומרת הפגיעה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כבר בשבת מחכה לב"ש משחק ליגה נוסף מול הפועל חדרה. הקפטן מיגל ויטור, עשוי להמשיך להיעדר עקב פציעה. לעומתו, יחזרו לסגל לופז ורועי גורדנה, שהיו מורחקים אמש. שגיב יחזקאל ספג מול ריינה כרטיס צהוב חמישי והוא ייעדר מול עירוני ק"ש במחזור הנעילה של העונה הסדירה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...