"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"היה שבוע לא קל, רצינו לנצח בשביל הקהל"

הרבה לחץ השתחרר אצל מאמן הפועל ת"א, אסי דומב אחרי הניצחון 0:2 על נתניה • "כמעט ולא עשינו טעויות, חשוב להחזיר את הביטחון" • איבן נגאייב, חלוץ אוזבקי עשוי להגיע להתרשמות, חג'ג' יממן את הבאתו

,עודכן
צילום: אלן שיבר // דומב. בהחלט יכול לחייך

למרות שהפועל ת"אקטעה את רצף ארבעת ההפסדים שלה, המאמן אסי דומב מעוניין לצרף בדחיפות חלוץ ושחקן הגנה בינואר. נכון לעכשיו לאדומים אין כספים לכך, אבל אחד מבעלי המניות, עידו חג'ג', אמור לממן באופן פרטי את הבאתו של החלוץ האוזבקי, איבן נגאייב, שעשוי להגיע בתקופה הקרובה להתרשמות. גם בשנה שעברה חג'ג' מימן הבאת שחקנים באופן פרטי. "אני מקווה שזה יצא לפועל ונוכל לחזק את הסגל", אמר דומב בעניין.

מאמן האדומים התייחס גם לדיבורים שהיו השבוע סביב האפשרות לפטרו ואמר: "היה שבוע לא קל, אבל ברגע שאייל ברקוביץ' נתן לי את הגיבוי, לא התייחסתי לחרושת השמועות ולאנשים שמקורבים. העדפתי שהכל יפול עליי והלחץ יירד מהשחקנים. בכלל לא חשבתי על הפסד בנתניה".

דומב חוגג עם שחקניו על הדשא // צילום: אלן שיבר

על הניצחון של קבוצתו אמר דומב: "ההבדל בין המשחק הזה למשחקים האחרונים זה שכמעט ולא עשינו טעויות. היה חשוב שיחזור לשחקנים הביטחון. כשהאוהדים הגיעו לאימון כאבתי איתם את כאב הקבוצה. שוחחתי עם האוהדים וראיתי כמה הם רוצים שהקבוצה תלחם והיה לי חשוב שננצח בשביל הקהל".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר