רשמית: דיא סבע חתם במכבי חיפה ל-3 וחצי שנים

לאחר שעבר אמש את הבדיקות הרפואיות השחקן חתם רשמית במועדון הירוק • "הגעתי למועדון הכי גדול בארץ"

דיא סבע. ירוק עד 2026, צילום: באדיבות מכבי חיפה

עכשיו זה סגור: מכבי חיפה הודיעה היום (שני) כי דיא סבע חתם רשמית במועדון ל-3 וחצי שנים.

לאחר החתימה אמר סבע: "זו הרגשה מטורפת, להגשים חלום ילדות. הגעתי למועדון הכי גדול. אני כבר מרגיש את העוצמה הקהל, אפילו עוד לפני שחתמתי, מחכה כבר לפגוש את האוהדים הירוקים. אני מתרגש מאוד, מחכה כבר להצטרף לכל החברים בקבוצה, יש לנו משחק כבר מחר בגביע ובשני מול חדרה".

מנכ"ל המועדון, איציק עובדיה: "החתימה היא חלק מתוכנית העבודה שלנו בתהליך מתמשך לריענון וחיזוק הסגל לצד הארכת חוזים ושמירה על הסגל הקיים, זאת במטרה להמשיך ולהיות מועדון מוביל ולהתמודד על כל התארים בהווה ובעתיד".

סבע עם אלברמן ועובדיה, צילום: באדיבות מכבי חיפה
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

המנהל המקצועי של המועדון, גל אלברמן, אמר: "שמחים ונרגשים להודיע על הצטרפותו של דיא סבע לשורות המועדון. כישרונו הייחודי של דיא ומגוון העמדות בהן הוא יכול לשחק על המגרש, יהיו תוספת כוח משמעותית לסגל הקבוצה בטווח הקצר והארוך. תשוקתו להיות חלק ממועדון הכדורגל מכבי חיפה הרשימה והפכה את העסקה למציאותית. אנו מאחלים לו חוויות מרגשות בירוק, הצלחות והנאה גדולה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר