"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בחיפה קרובים לסיכום עם אברהם פאס
בקבוצה מהכרמל ייפגשו עם בני סכנין בשביל לסגור את העברתו של הבלם • רוני לוי הביע עניין בהבאתו של בן שהר לקבוצה • קבוצות מטורקיה מתעניינות בטאלב טוואטחה
צילום: יוסי שקל // פאס (משמאל). מעוניין להמשיך בחיפה גם בעונה הבאה

בחיפה קרובים לסיכום עם אברהם פאס

בקבוצה מהכרמל ייפגשו עם בני סכנין בשביל לסגור את העברתו של הבלם • רוני לוי הביע עניין בהבאתו של בן שהר לקבוצה • קבוצות מטורקיה מתעניינות בטאלב טוואטחה

ליאב נחמניירון אשר
, עודכן

במכבי חיפה צפויים להיפגש ביממה הקרובה עם הנהלת בני סכנין כדי לסגור את עסקת העברתו של הבלם אברהם פאס. לספרדי בן ה-36 חוזה בסכנין לעונה הבאה והיא דורשת תמורתו לפחות שלושה שחקנים בהם: הבלם עיאד חבשי, הקשר ערן ביטון והחלוצים מוחמד כליבאת ושחר הירש.

האחרון נמצא בראש סדר העדיפויות מצידה של הקבוצה מהמגזר. בתוך כך, השבוע יימשך המשא ומתן עם המגן אייל משומר ממכבי חיפה, הצפוי לחתום בסופו על חוזה לשנתיים הבאות למרות שבין הצדדים קיימים עדיין פערים כספיים, אך ההערכה היא כי הם ייסגרו.

השבוע המאמן רוני לוי צפוי להחליט בנוגע למגן השמאלי דניאל בורחל ולקשר אופיר קריאף, ששניהם שחקנים חופשיים, אך על קריאף יצטרכו בחיפה לשלם דמי השבחה של יותר ממיליון שקלים לבית"ר ירושלים.

שהר. רוני לוי מעוניין לראות אותו בחיפה בעונה הבאה // צילום: אודי ציטיאט

בחלק הקדמי, רוני לוי היה רוצה לראות את החלוץ בן שהר בקבוצתו בשביל להשלים שלישיית חוד קטלנית, יחד עם אלירן עטר ואיתי שכטר, אך שחקנה של ווילם ההולנדית בעונה שעברה, עדיין מחפש קבוצה באירופה ומשהה את החלטתו. אם שהר לא יגיע, חיפה תשלים את החלק הקדמי עם חלוץ זר.

בטורקיה מתפרסמות ידיעות ביממה האחרונה (א') כי קסיאמפשה ובורסהספור מעוניינות להחתים את מגן הקבוצה טאלב טוואטחה ובקרוב יוגשו למועדון הצעות עבורו. בחיפה לא ישחררו את הכישרון הצעיר בפחות מ-1.5 מיליון יורו, אך אם יעזוב, יחפשו לו מחליף.

המשא ומתן עם דניאל בורחל החל וגם אפשרות של מגן זר נמצאת על הפרק.

עידן ורד, חלוצה של מכבי חיפה בעונה האחרונה, מעוניין למצוא בית חדש. השחקן שישתחרר מהחוזה שלו בתום העונה בודק אפשרויות העומדות בפניו בחו"ל. כאמור, ורד מחזיק דרכון רומני מה שיקל עליו לצאת לאירופה. במידה ומהלך זה לא יצא לפועל, בית"ר ירושלים היא האופציה המועדפת עליו בארץ.

מחר ישתתפו חלק משחקני הקבוצה בטורניר לזכרו של שון כרמלי ז"ל, אוהד הקבוצה שנהרג במבצע צוק איתן. הטורניר ייערך באוניברסיטת חיפה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...