"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עאבד האריך את חוזהו בק"ש
החלוץ נפגש ביממה האחרונה עם הבעלים, איזי שרצקי וזכה לשדרוג משמעותי בשכרו • "שמח להמשיך במועדון שנתן לי כל כך הרבה", כך אמר השחקן • בקבוצה עוקבים אחר חלוץ ומגן מהליגה הראשונה בארגנטינה
צילום: דני מירון // עאבד. השחקן עורר עניין במועדוני הצמרת בארץ

עאבד האריך את חוזהו בק"ש

החלוץ נפגש ביממה האחרונה עם הבעלים, איזי שרצקי וזכה לשדרוג משמעותי בשכרו • "שמח להמשיך במועדון שנתן לי כל כך הרבה", כך אמר השחקן • בקבוצה עוקבים אחר חלוץ ומגן מהליגה הראשונה בארגנטינה

ליאב נחמני
, עודכן

עירוני ק"ש האריכה את חוזהו של החלוץ אחמד עאבד בשנתיים נוספות. החלוץ בן ה-25 נפגש ביממה האחרונה עם הבעלים איזי שרצקי במהלך מחנה האימונים של הקבוצה בקיסריה וחוזהו ושכרו שודרג באופן משמעותי ויעמוד על כ-100 אלף דולר לעונה. "אני שמח להאריך את החוזה ולהמשיך במועדון שנתן לי כל כך הרבה" אמר עאבד לאחר החתימה והוסיף: "אני מקווה שנמשיך להגיע יחד לעוד המון הישגים". בשנתיים האחרונות עאבד עשה קפיצת מדרגה משמעותית ביכולתו, אך הוא חש כי היא לא באה לידי ביטוי מבחינה כספית. שרצקי הבין לאחרונה כי השחקן מעורר עניין במועדוני הצמרת בארץ וקיבל החלטה אסטרטגית להאריך את חוזהו, אולי במטרה למכור אותו בקיץ הבא.

בתוך כך, שרצקי בדק מול הבקרה התקציבית וגורמים משפטיים את סעיף האופציה שהיה בחוזהו של המגן השמאלי דניאל בורחל והוא טוען שנאמר לו כי מדובר בסעיף לא חוקי. בעכו הבהירו כי ידרשו תמורה עבור בורחל ונראה כי הצדדים יגיעו לבוררות בעניין.

הסגל של הקבוצה סגור למעשה לקראת העונה הקרובה, אך שרצקי, יחד עם המאמן סלאח חסארמה, בודקים אפשרות להחתים חלוץ ומגן שמאלי יהודים מהליגה הראשונה בארגנטינה. אם ק"ש תצרף חלוץ, תיבדק אפשרות להשאיל העונה את החלוץ הניגרי הצעיר צ'קומה אוגו לקבוצה אחרת בליגה הלאומית כאשר הפועל עפולה כבר הביעה עניין. אוגו בן ה-18 נחשב לאחד הכישרונות הגדולים בקבוצת הנוער של הקבוצה הצפונית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...