"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דור חוגי ודור תורג'מן על הכוונת של בית"ר ירושלים

ל-'ישראל היום' נודע כי שני שחקני ההתקפה מועמדים להחליף את נחמני וגררו • תסכול אחרי התיקו בדרבי: "נאיביים, איבדנו את הראש"

,עודכן
0השמעה
תורג'מן. בדרך לטדי?, צילום: דני מרון

הלם ותסכול גדול שרר בבית"ר ירושלים אחרי התיקו הדרמטי נגד הפועל ירושלים, שבו הקבוצה שמטה יתרון בתוספת הזמן במקום לרשום ניצחון יקר ולהתקדם בטבלה. בבית"ר מקווים שהחיזוק שיביאו בחלון העברות הנוכחי, ישדרג את הקבוצה וייתן לה יותר סיכוי להיות בפלייאוף העליון.

ל-'ישראל היום' נודע כי הצהובים שחורים סימנו את דור חוגי, שממעט לשחק בוויסלה קראקוב, וגם את דור תורג'מן, שחקנה הצעיר של מכבי תל אביב, כמועמדים לחזק את הקבוצה במקום סתיו נחמני ואדוארדו גררו שאמורים לעזוב.

חוגי, שחקן כנף מטבעו אך יכול לשחק גם כחלוץ, ככל הנראה יוכל להשתחרר ללא תמורה מקבוצתו. בנוגע לתורג'מן, שהמאמן יוסי אבוקסיס רצה גם בקיץ, הדברים תלויים בעיקר במכבי תל אביב, שטרם החליטה האם תשאילו או לא.

בבית"ר גם עושים מאמצים להחתים שוער זר, וממשיכים במגעים מול הבלם הרוסי, סרגיי בורודין, שאם יוחתם הוא בעצם יחליף את ג'וסוואה מחייאס, אבל בין הצדדים קיימים פערים כספיים גדולים.

אספרייה. זעם בבית"ר שהשער שלו לא הסתיים בניצחון,צילום: דני מרון

ובחזרה לדרבי, בקבוצה כעסו על השחקנים "שאיבדו את הראש", בדקות הסיום ובמקום לשמור על הכדור הם ניסו להבקיע את השער השני. מקס גרצ'קין ואיתמר ישראלי ספגו ביקורות על החלק שלהם בשער שהקבוצה ספגה מהפועל ירושלים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

גרצ'קין עצמו אמר: "אני לוקח אחריות על משחק ההגנה. אני רוצה להתנצל מהקהל שלנומשהוא הכי טוב בעולם והתאכזב מאיתנו. אם הייתי במקום האוהדים גם אני הייתי מתרכז, זאת נאיביות. איבדנו נקודות בדרך הכי כואבת וצריך להתאושש מזה". בנוסף, גורמים בבית"ר לא אהבו לקרוא את העקיצות מצד הפועל ירושלים לגבי הקהל שלהם ואמרו: "בואו לא נהיה תמימים, ראינו טוב מאוד את ההתגרויות של הספסל של הפועל ירושלים כולל איומים וצרחות כלפי הקהל שלנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר