הלם ותסכול גדול שרר בבית"ר ירושלים אחרי התיקו הדרמטי נגד הפועל ירושלים, שבו הקבוצה שמטה יתרון בתוספת הזמן במקום לרשום ניצחון יקר ולהתקדם בטבלה. בבית"ר מקווים שהחיזוק שיביאו בחלון העברות הנוכחי, ישדרג את הקבוצה וייתן לה יותר סיכוי להיות בפלייאוף העליון.
ל-'ישראל היום' נודע כי הצהובים שחורים סימנו את דור חוגי, שממעט לשחק בוויסלה קראקוב, וגם את דור תורג'מן, שחקנה הצעיר של מכבי תל אביב, כמועמדים לחזק את הקבוצה במקום סתיו נחמני ואדוארדו גררו שאמורים לעזוב.
חוגי, שחקן כנף מטבעו אך יכול לשחק גם כחלוץ, ככל הנראה יוכל להשתחרר ללא תמורה מקבוצתו. בנוגע לתורג'מן, שהמאמן יוסי אבוקסיס רצה גם בקיץ, הדברים תלויים בעיקר במכבי תל אביב, שטרם החליטה האם תשאילו או לא.
בבית"ר גם עושים מאמצים להחתים שוער זר, וממשיכים במגעים מול הבלם הרוסי, סרגיי בורודין, שאם יוחתם הוא בעצם יחליף את ג'וסוואה מחייאס, אבל בין הצדדים קיימים פערים כספיים גדולים.
ובחזרה לדרבי, בקבוצה כעסו על השחקנים "שאיבדו את הראש", בדקות הסיום ובמקום לשמור על הכדור הם ניסו להבקיע את השער השני. מקס גרצ'קין ואיתמר ישראלי ספגו ביקורות על החלק שלהם בשער שהקבוצה ספגה מהפועל ירושלים.
גרצ'קין עצמו אמר: "אני לוקח אחריות על משחק ההגנה. אני רוצה להתנצל מהקהל שלנומשהוא הכי טוב בעולם והתאכזב מאיתנו. אם הייתי במקום האוהדים גם אני הייתי מתרכז, זאת נאיביות. איבדנו נקודות בדרך הכי כואבת וצריך להתאושש מזה". בנוסף, גורמים בבית"ר לא אהבו לקרוא את העקיצות מצד הפועל ירושלים לגבי הקהל שלהם ואמרו: "בואו לא נהיה תמימים, ראינו טוב מאוד את ההתגרויות של הספסל של הפועל ירושלים כולל איומים וצרחות כלפי הקהל שלנו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו