"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

0:0 מאכזב בין מכבי נתניה ובני סכנין

היהלומים לא הצליחו לברוח מהתחתית הבוערת • מצד שני, יריבתה לא הצליחה לנצל את העובדה שהמארחת נשארה ב-10 שחקנים אחרי שאיתן אזולאי הורחק בדקה ה-54 אחרי שנגח בפניו של סהאר תאג'י ללא כדור

,עודכן
0השמעה
שתי הקבוצות לא ניצלו את ההזדמנות, צילום: ברני ארדוב

פעם יום שבת בשעה שלוש בנתניה היה מתחבר עם טרנזיסטור וגרעינים, לפעמים אפילו בימי שישי. היו ימים יפים באצטדיון הקופסא המיתולוגי. בני סכנין לא היתה בליגת העל בתקופות האלה, והן היו יפות יותר מהמשחק המוקדם של שבת בין מכבי נתניה לקבוצה של קובי רפואה. היום (שבת), ה-0:0 בין שתיהן לא שירת אף אחד מהקבוצות. בטבלה כל כך צפופה כל איבוד נקודות הוא כמו הפסד.

עשרה משחקים רצופים ללא ניצחון לבני סכנין כשגם נתניה מייצרת רצף שלילי משלה מאז הנקודות מול אשדוד. איתן אזולאי הורחק אחרי שנגח בסאהר טאג'י, השאיר את נתניה בעשרה שחקנים ושם חותמת על משחק לא טוב, בלשון המעטה.

האדום לאזולאי,צילום: ברני ארדוב

היתה הזדמנות טובה לאיגור זלטנוביץ' שהחמיץ מול גד עמוס, מנגד ניקולאי קרדוסו מצא רק את הקורה לסכנין. תיקו מאופס זה כמו לתקוע יתד ולנעוץ את עצמך לקרקע. במקרה של המשחק הזה, הדבר נכון לשתי הקבוצות.

קובי רפואה. מאוכזב מהתוצאה,צילום: ברני ארדוב
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הקהל בנתניה. הגיעו בהמוניהם,צילום: ברני ארדוב
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר