"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הפועל חיפה במו"מ עם יובל אבידור
החלוץ, ששוחרר מהפועל עכו ונחשב לשחקן חופשי, עשוי לחתום במועדון נעוריו בימים הקרובים • המגן אלעד גבאי לא צפוי להגיע • מינדוגאס קאלונאס ביקש לחזור לקבוצה
צילום: אלן שיבר // אבידור במדי עכו בעונה החולפת. טל בנין מעוניין לראות אותו בחיפה

הפועל חיפה במו"מ עם יובל אבידור

החלוץ, ששוחרר מהפועל עכו ונחשב לשחקן חופשי, עשוי לחתום במועדון נעוריו בימים הקרובים • המגן אלעד גבאי לא צפוי להגיע • מינדוגאס קאלונאס ביקש לחזור לקבוצה

ליאב נחמני
, עודכן

הפועל חיפה נמצאת במשא ומתן עם החלוץ יובל אבידור ועשויה להחתימו בימים הקרובים. אבידור, ששוחרר לאחרונה מהפועל עכו, נחשב לשחקן חופשי.

השחקן מעוניין לשוב למועדון נעוריו, כאשר גם המאמן טל בנין היה רוצה לראותו בקריית חיים. המגעים בין הצדדים החלו עוד לפני שהחלוץ שוחרר מעכו, כאשר כבר עם סיום העונה שעברה נערכו שיחות עקיפות כדי לבדוק האם האפשרות שיחזור לחיפה ריאלית.

בסך הכל אבידור שיחק בעכו עונה אחת והיה חלק ממסע ההישארות של הקבוצה בליגת העל. בעונה האחרונה הוא כבש שער אחד, אך קודם לכן החזיק במאזן טוב בהרבה במדי הפועל חיפה, כשכבש 21 שערים.

מעבר לכך, טל בנין מחפש שחקני רכש נוספים. המגן הימני אלעד גבאי ככל הנראה לא יצורף מאחר וכרגע מי שתפס את העמדה האחורית הוא לירן סרדל הצעיר, שזוכה לאשראי מהצוות המקצועי. בחיפה אמרו כי גם כך הוסבר להם שגבאי קרוב יותר לבית"ר ירושלים בשלב זה.

בגזרת הזרים, הקשר הליטאי מינדוגאס קאלונאס, ששוחרר בתחילת העונה שעברה בשל עבירות משמעת רבות, יצר קשר עם המועדון וביקש לחזור. הבעלים יואב כץ לא פסל את האפשרות, אך גורמים בהנהלת הקבוצה הזהירו כי מדובר בשחקן עם עבר עשיר בבעיות התנהגות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...