"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מכבי חיפה: סטויקוביץ' סיכם על הארכת חוזה
סוף לשמועות על חזרה לסרביה: השוער ישאר ירוק לשלוש שנים נוספות תמורת כחצי מיליון יורו לעונה • עשוי להפוך לקפטן בעונה הבאה
צילום: עמי שומן // סטויקוביץ'. יהפוך למשתכר הגבוה בסגל של חיפה

מכבי חיפה: סטויקוביץ' סיכם על הארכת חוזה

סוף לשמועות על חזרה לסרביה: השוער ישאר ירוק לשלוש שנים נוספות תמורת כחצי מיליון יורו לעונה • עשוי להפוך לקפטן בעונה הבאה

ליאב נחמני
, עודכן

לאחר מו"מ שנמשך כמספר שבועות סיכמה מכבי חיפה על השארתו של שוער הקבוצה ולדימיר סטויקוביץ לשלוש השנים הקרובות. בחוזה החדש יקבל הסרבי שדרוג משמעותי לשכרו וירוויח כחצי מיליון יורו לעונה, מה שיהפוך אותו למשתכר הגדול ביותר בסגל הירוק.

"הגעתי למכבי חיפה לפני שנה וחצי", אמר השוער לאתר המועדון, "התחלתי לבנות פה משהו, אני בעיצומו של התהליך יחד עם מכבי חיפה. התחברתי למועדון ולקהלה הנפלא במהלך התקופה שאני כאן".

לאור הסיכום בחיפה שמו סוף לשמועות ולפרסומים השונים בתקשורת הסרבית בשבועות האחרונים לפיהם השחקן בן ה-32 עשוי לעזוב את ישראל ולחזור לקבוצתו הקודמת, פרטיזן בלגרד, בחודש ינואר. ל"ישראל היום" נודע כי לסטויקוביץ' סיכוי גבוה לקבל את סרט הקפטן בעונה הבאה במקומו של יוסי בניון שצפוי לפרוש ממשחק פעיל.

סטויקוביץ' הגיע בעונה שעברה למכבי חיפה ומאז רשם 49 הופעות. בזמן הזה הוא הספיק להפוך לאהוב הקהל, מה שהביא בסופו של דבר להישארתו במועדון בשנים הקרובות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...