ניר קלינ

דדי בן דיין חתם בשעריים

הפרוייקט של אלדד פרי בקבוצה מליגה א' צירפה את המגן הותיק • בן דיין: "שמח לעזור למועדון להגיע ליעדים שלו"

לאחר שסלים טועמה ושי אבוטבול חתמו במועדון וניר קלינגר התמנה למנהל המקצועי ועידן בר און למאמן, הפרויקט של אלדד פרי במכבי שעריים ממשיך לצבור תאוצה כאשר היום חתם המגן דדי בן דיין.

כזכור, בן דיין בן ה- 37 סיים את העונה החולפת במכבי פתח תקווה,  רשם 28 הופעות בנבחרת הלאומית, כבש 60 שערים בליגת העל, זכה באליפות עם הפועל ת"א ובארבעה גביעי המדינה עם מכבי והפועל ת"א. 

שעריים נמצאת כעת במקום ה-5 בליגה א' דרום והמטרה כמובן לעלות ליגה

ניר קלינגר אמר לאחר ההחתמה: "הבאתי את דדי בן דיין למכבי שעריים בידיעה שישמש מודל לחיקוי והשראה ביחד עם השחקנים הוויתיקים לשחקנים הצעירים".

דדי בן דיין הוסיף ואמר: "אני שמח להצטרף לפרויקט של אלדד פרי במכבי שעריים ולעזור למועדון להגיע ביעדים שלו"

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...