"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל תל אביב מחפשת מחליף לפינטילי

האדומים בעקבות מחליף לקשר שעזב את הקבוצה כאשר בדקו לגבי סנטוס הפורטוגלי, אך אופציה זו ירדה מהפרק • "הסכומים היו לא ריאליים עבורנו", סיכם היום גורם בקבוצה • גם האפשרות להביא את גאדיר עלתה, אך הוא דורש סכומים גבוהים מדי

,עודכן
פינטילי. עזב את הקבוצה והותיר חלל בעמדת הקשר האחורי // פינטילי. עזב את הקבוצה והותיר חלל בעמדת הקשר האחורי

הפועל ת"א ממשיכה בחיפושיה אחר קשר אחורי זר אשר יחליף את מיחאי פינטילי. אחד המועמדים שהאדומים בדקו לגביו לאחרונה הוא הפורטוגלי, גונסאלו סנטוס, כפי שפורסם כאן במדור, אך נכון לעכשיו עושה רושם כי בשל דרישות כספיות גבוהות מצד הקבוצה של השחקן, דינמו זאגרב, הקשר כנראה לא יגיע לחודורוב.

הסכום אותו דרשה הקבוצה הקרואטית עבור הקשר בן ה-29 עומד על כ-800 אלף יורו. האדומים ניסו להפחית את העלויות אך כשהבינו כי לא יצליחו להוזילן, הוחלט לבדוק אופציות נוספות. זאת למרות שהמאמן גיא לוי היה שמח לראות את הפוטוגלי בקבוצתו: "הסכומים היו לא ריאלים עבורנו", סיכם היום (ד') גורם בהפועל.

גיא לוי. מחפש קשר בנירות

בדומה למקרה הזה, האדומים כידוע מעוניינים במוחמד גאדיר, עמו יש מגעים כבר תקופה ארוכה, אך הסכומים אותם דורשת קבוצתו הבלגית והשכר שהחלוץ רוצה, גבוהים כרגע עבור המועדון. האדומים יש לומר עדיין לא ויתרו עליו, אולי בעיקר משום שעסקת תמוז ירדה מהפרק. עם זאת נמשכים המגעים מול קבוצת בני סכנין בנוגע לז'אורזיניו, אך בהפועל טענו כי למרות ההתקדמות במו"מ, העסקה עדיין לא קרובה להיות סגורה וכי הם יסכימו להשאיל לקבוצה הצפונית אך ורק את רמזי ספורי ולא אותו יחד עם סיראז' נאסר כפי שדרשה הקבוצה מהמגזר.

קשר הקבוצה, ליביו אנטל, סובב היום את הקרסול באימון הקבוצה והובל לבדיקות רפואיות בבית החולים, בשל חשש מפציעה חמורה, אך שם נשלל כי הוא סובל משבר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר