"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גיא דיין חתם בהפועל עכו

רכש ראשון לקבוצה הצפונית בחלון ההעברות • סיידר וקונסטנטינוס יעמדו לדין פנימי בעקבות התנהגותם לאחר שהוחלפו בתיקו 2:2 מול בני סכנין

,עודכן
צילום: עמי שומן // הוכנבוים. כאב ראש גדול למאמן לקראת המשחק מול הפועל ב"ש

הפועל עכו החתימה שחקן רכש ראשון בחלון ההעברות - גיא דיין, שמצטרף לקבוצה מהפועל עפולה. עבור דיין זוהי קדנציה שנייה בעכו לאחר שעזב אותה בעונה שעברה להפועל פ"ת, שעימה ירד לליגה הלאומית. את העונה הוא פתח, כאמור, בהפועל עפולה מהליגה הלאומית.

מעבר לכך, בעכו מתעסקים הבוקר (א') גם בענייני משמעת. המאמן ירון הוכנבוים לא מתכוון לעבור לסדר היום על התנהגותם של שני המוחלפים בתיקו 2:2 מול סכנין אתמול - עדי קונסטנטינוס ואליאור סיידר. האחרון ירד לספסל, הוריד את החולצה וחבט במספר חפצים שהיו בסביבתו. לאחר מכן הוא ירד לחדר ההלבשה כאשר הוא כעוס ועצבני. קונסטנטינוס, לעומתו, ירד ישירות לחדר ההלבשה ולא הצטרף לחבריו על הספסל. כפי שזה נראה כרגע, סיידר וקונסטנטינוס יעמדו בפני ועדת משמעת פנימית.

בתוך כך, בקבוצה מגבעת נפוליאון היו אתמול מרוצים מהנקודה הביתית, ובעיקר מהעובדה שהצליחו לחזור מפיגור בדקות הסיום. את מירב המחמאות גרפו השוער דני עמוס והחלוץ אחמד קאסום, ששימש אתמול כמגן ועל פי הצוות המקצועי עשה עבודה טובה.

כאב הראש של הוכנבוים יהיה גדול בשבוע הבא, כאשר הוא יחסר מספר שחקני מפתח במשחק מול הפועל ב"ש. הבלמים בוריס קופיטוביץ' והברינסלב יובאנוביץ' והקשרים עדנאן זהירוביץ' ודור כוכב מוצהבים ולא יכולים לשחק. "נחבר טלאי על טלאי וננסה לעמוד בכבוד", אמרו בעכו על כמות הנעדרים הלא שגרתית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר